Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε τώρα ένα μοναδικό ταξιδιωτικό πακέτο για το ξενοδοχείο Elias Beach Hotel στη Λεμεσό της Κύπρου

Κερδίστε τώρα ένα μοναδικό ταξιδιωτικό πακέτο για το ξενοδοχείο Elias Beach Hotel στη Λεμεσό της Κύπρου

Οι diakopes.in.gr σε συνεργασία με το Ξενοδοχείο Pilio Holiday Club 4* σάς προσφέρουν μια τριήμερη διαμονή στην παραδοσιακή Τσαγκαράδα και στο Πήλιο....

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, ο φορέας που είναι υπεύθυνος για την οργάνωση και την προαγωγή του τουρισμού στη Δημοκρατία της Κύπρου, και οι ΔΙΑΚΟΠΕΣ, η ενότητα ταξιδιών και τουρισμού στο in.gr, δίνουν την ευκαιρία σε έναν τυχερό αναγνώστη ή σε μία τυχερή αναγνώστρια (μαζί με έναν ή μία συνοδό) να ανακαλύψει τώρα την Κύπρο, τα αξιοθέατα και τις φυσικές ομορφιές της, χάρη σε ένα εξαίρετο ταξιδιωτικό πακέτο που προσφέρεται δωρεάν.

Το εν λόγω ταξιδιωτικό πακέτο περιλαμβάνει τα εξής:

  • τρεις (3) διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο (για τον τυχερό/την τυχερή της κλήρωσης και έναν/μία συνοδό αυτού/αυτής), στο ξενοδοχείο Elias Beach Hotel, στη Λεμεσό, εντός των μηνών Οκτωβρίου, Νοεμβρίου ή Δεκεμβρίου 2016, εκτός εορτών και αργιών και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου.
  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) από Ελλάδα προς Κύπρο (μετ’ επιστροφής) για δύο (2) άτομα (ο τυχερός/η τυχερή της κλήρωσης που θα διενεργηθεί και ο/η συνοδός αυτού/αυτής), συμπεριλαμβανομένων των φόρων, με αεροπορική εταιρεία επιλογής του ΚΟΤ.
  • Μεταφορές (με μέσο επιλογής του ΚΟΤ) από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο και το αντίστροφο.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ – ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΥΧΕΡΟΥ/ΤΥΧΕΡΗΣ

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 11 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Τρίτη, έως τις 19 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, στα γραφεία του in.gr (Μιχαλακοπούλου 80, Αθήνα).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και να λάβουν μέρος στην κλήρωση καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής πατώντας εδώ.

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ


Για να δείτε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό που διεξάγουν ο ΚΟΤ και οι ΔΙΑΚΟΠΕΣ/in.gr πατήστε εδώ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΧΕΡΟΥ/ΤΗΣ ΤΥΧΕΡΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Οι ΔΙΑΚΟΠΕΣ/in.gr θα ενημερώσουν τον τυχερό/την τυχερή της κλήρωσης μέσω e-mail. Αυτός/αυτή πρέπει να προβεί στην αποδοχή του δώρου εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από τη λήψη του σχετικού e-mail.

Εξάλλου, το όνομα του τυχερού/της τυχερής της κλήρωσης θα ανακοινωθεί από τους διαδικτυακούς τόπους των ΔΙΑΚΟΠΩΝ (diakopes.in.gr και www.diakopes.gr) αμέσως μόλις αυτός/αυτή προβεί στην αποδοχή του δώρου.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024