Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
MH370: Τα συντρίμμια στον Μαυρίκιο είναι του μοιραίου Boeing

MH370: Τα συντρίμμια στον Μαυρίκιο είναι του μοιραίου Boeing

Τα συντρίμμια που ανακαλύφθηκαν στον Μαυρίκιο προέρχονται από το μοιραίο Boeing της πτήσης MH370 που χάθηκε μυστηριωδώς πριν από δύο χρόνια, επιβεβαίωσαν την Παρασκευή οι Αρχές της Μαλαισίας. Το γεγονός αποδεικνύεται από την τεχνική ανάλυση του αναφερόμενου τμήματος, η οποία πραγματοποιήθηκε από αρμόδια υπηρεσία ασφαλείας πτήσεων στην Αυστραλία.

Τα συντρίμμια που ανακαλύφθηκαν στον Μαυρίκιο προέρχονται από το μοιραίο Boeing της πτήσης MH370 που χάθηκε μυστηριωδώς πριν από δύο χρόνια, επιβεβαίωσαν την Παρασκευή οι Αρχές της Μαλαισίας.

Το γεγονός αποδεικνύεται από την τεχνική ανάλυση του αναφερόμενου τμήματος, η οποία πραγματοποιήθηκε από αρμόδια υπηρεσία ασφαλείας πτήσεων στην Αυστραλία.

Το αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών, με 239 επιβαίνοντες, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου 2014, περίπου μία ώρα αφότου είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.

Πριν από τα συγκεκριμένα τμήματα που εντοπίστηκαν στον Μαυρίκιο τον περασμένο Απρίλιο, είχαν βρεθεί δύο ακόμη για τα οποία έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι ανήκαν στο Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών. Το πρώτο είχε εντοπιστεί στο γαλλικό νησί Ρεϊνιόν και το δεύτερο στα ανοιχτά της Τανζανίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024