
Άνοδο 0,54% κατέγραψε το Χρηματιστήριο την Παρασκευή
Στις 577,30 μονάδες έκλεισε την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης Τιμών, καταγράφοντας μικρή άνοδο 0,54%, εν μέσω ήπιου αγοραστικού ενδιαφέροντος με επίκεντρο τον τραπεζικό τομέα. Σε χαμηλά επίπεδα διαμορφώθηκε η αξία των συναλλαγών, στα 28,82 εκατ. ευρώ.
Στις 577,30 μονάδες έκλεισε την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης Τιμών, καταγράφοντας μικρή άνοδο 0,54%, εν μέσω ήπιου αγοραστικού ενδιαφέροντος με επίκεντρο τον τραπεζικό τομέα. Σε χαμηλά επίπεδα διαμορφώθηκε η αξία των συναλλαγών, στα 28,82 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,29%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης πτώση σε ποσοστό 0,51%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές: Μυτιληναίος με κέρδη 6,19%, ΓΕΚ-Τέρνα με 5,67%, Eurobank με 4,13%, Πειραιώς με 2,16% και Alpha Bank με 1,92%.
Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές: Coca Cola 3Ε με 3,48% και ΟΛΠ με 0,71%.
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των τραπεζών με κέρδη 2,07% και της υψηλής κεφαλ.διεθνούς δραστ/σης με 1,13%.
Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες της μεσαίας κεφαλαιοποίησης με απώλειες 0,51% και του Εμπορίου -0,18%.
Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν οι μετοχές ΕΤΕ, Eurobank, Τρ. Πειραιώς και Τρ.Κύπρου.
Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν οι Alpha Bank, ΕΤΕ και Eurobank.
Ανοδικά κινήθηκαν 60 μετοχές, 37 πτωτικά και 21 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Unibios, Σφακιανάκης και Βαρβαρέσος.
Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Μέντικον, Λεβεντέρης προνομιούχος και Quality & Reliability.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει το «βαθύ» κράτος ακόμα πιο «βαθύ», εργαλειοποιώντας τα ίδια του τα σκάνδαλα
- Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε χαντάκι – Είχε ταινία γύρω από τον λαιμό του
- Πάρτι του Τζόλη με την Μπριζ κόντρα στην Άντερλεχτ (vids)
- Ο Μπράιαν Κοξ εξηγεί γιατί ζει χωριστά από τη σύζυγό του
- Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται…
- Χαράλαμπος Αθανασίου – Τάσος Χατζηβασιλείου: Nέα δικογραφία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή
- Αυτά είναι τα αξεσουάρ αυτοκινήτου που ίσως σου κοστίσουν ακριβά – Τι απαγορεύεται με τον νέο ΚΟΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442