Σάββατο 11 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι 10 καλύτεροι κακοί για τη σειρά «Punisher»

Οι 10 καλύτεροι κακοί για τη σειρά «Punisher»

...

Μαντώ Σιώμου

Εδώ και καιρό οργίαζαν οι φήμες, ότι βρέθηκε ο αντίπαλος του Punisher, για την ομότιτλή επερχόμενη σειρά του Netflix. Ωστόσο, η Marvel επιβεβαίωσε ότι ο Μπεν Μπαρνς δεν θα ενσαρκώσει τον Bobby Saint -όπου εμφανίστηκε και στην ταινία «Ο Τιμωρός» με πρωταγωνιστή τον Τόμας Τζέιν- αλλά θα αναλάβει τον ρόλο του Μπίλι Ρούσο, του καλύτερου φίλου του Φρανκ Καστλ (Τζον Μπέρνταλ) απ’ τις ειδικές δυνάμεις.

Έτσι, ξεκαθαρίζει το τοπίο, ειδικά όταν οι σειρές του Netflix από το σύμπαν της Marvel, Daredevil και Jessica Jones, έκαναν πρεμιέρα με τους κορυφαίους εχθρούς των αντίστοιχων κόμικς.

Κάνοντας μια αναδρομή λοιπόν, στα κόμικ του The Punisher, συναντάμε πολλούς κακούς, στην «ατζέντα» του Τιμωρού, που θεωρούνται μεγαλύτερη απειλή για τον γνωστό αντιήρωα. Ίσως θα ήταν και πιο ενδιαφέρον να ενσαρκωθούν στην μικρή οθόνη, από τον Bobby Saint.

Kingpin

O Kingpin, ένας από τους πιο χαρισματικούς κακούς από το σύμπαν της Marvel, βρίσκεται τώρα στην φυλακή, όπως αποκαλύφθηκε στην δεύτερη σεζόν του Daredevil, και δεν σκοπεύει να βγει έξω μέχρι να καθαρίσουν οι δρόμοι της Νέας Υόρκης. Έξυπνο εκ μέρους του, αφού όταν οι Punisher, Jessica Jones, Daredevil, Iron Fist, και Luke Cage θα έχουν νικήσει όλες τις σοβαρές απειλές, θα είναι εκεί για να κυβερνήσει την Νέα Υόρκη, χωρίς κανέναν να αμφισβητήσει την βασιλεία του. ΤοPunisher θα κάνει πρεμιέρα μετά την πρώτη σεζόν των Defenders, και έτσι μπορούμε να υποθέσουμε πως την στιγμή που θα φτάσει το spin off, η Νέα Υόρκη θα έχει καθαριστεί. με τον Μπόμπι Σέιν, πιθανόν να λογοδοτεί στον Kingin.

Ma Gnucci

O Mπεν Μπαρνς, γνωστός ως Bobby Saint, θα μπορούσε να είναι ένας από τους γιους της Ma Gnucci, την μεγαλύτερη ανταγωνίστρια του Punisher, που θεωρείται η πρώτη πραγματική κακιά γυναίκα του σύμπαντος της Marvel. Θα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή, είτε παρουσιαζόταν ήδη τετραπληγική, είτε έχανε στην πορεία τα μαλλιά και τα άκρα της. Δεδομένου της ιστορίας κόμικ Welcome Back Frank, θα ήταν σίγουρα μια εκρηκτική σεζόν.

The Russian

Έχουμε δει ήδη μια εκδοχή του Ρώσου στην «Punisher» έκδοση του Τόμας Τζέιν. Kαι παρόλο που δεν είναι από τους πιο γνωστούς κακοποιούς, με την μυώδη εμφάνισή του θα μπορούσε να είχε πραγματικά μια ευκαιρία κατά του Τιμωρού, ενώ θα μπορούσε να χαρίσει και περισσότερες κωμικές στιγμές στην σειρά. Μάλιστα, στα κόμικ ο Ρώσος είναι φαν του Daredevil. Επίσης δεν ξεχνάμε, ότι η οικογένεια Gnucci τον έστειλε να σκοτώσει τον Punisher, και αφού πεθαίνει επιστρέφει πιο δυνατός. Ανοίγοντας έτσι νέα κεφάλαια… με κακούς του αντιήρωα.

Nicky Cavella

Άλλη μια ενδιαφέρουσα επιλογή, είναι ο Nicky Cavella. Ξεκίνησε την καριέρα του ως εγκληματίας σε μικρή ηλικία, σκοτώνοντας την οικογένειά του, και είναι ένας από τους πιο ψυχοπαθείς κακοποιούς στον Τιμωρό. Πως αλλιώς να τον αποκαλέσεις, όταν βεβηλώνει τους τάφους και τα ερείπια της οικογένειας του Φρανκ Κάστλ. Η σκοτεινή πλευρά από τον κόσμο της Marvel, μπορεί να γίνει ακόμη πιο σκοτεινή. Δεν αποτελεί φυσική απειλεί για τον Punisher, αλλά έχει τους πόρους που χρειάζονται για να τον τιμωρήσει.

Bullseye

Μπορεί στα κόμικς, να μην εμφανίζεται ως εχθρός του Τιμωρού, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας διάσημος εκτελεστής, ο οποίος θα μπορούσε να προσληφθεί από τους Kingpin ή Ma Gnucci για να σκοτώσει τον Punsiher. Σίγουρα έχει καλύτερο σημάδι και είναι καλύτερος μαχητής από τον Κάστλ, γι’αυτό θα πρέπει να παλέψει σκληρά για να τον ξεφορτωθεί. Επί του παρόντος, φημολογείται ότι θα εμφανιστεί στην τρίτη σεζόν του Daredevil.

Elite

Από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές στην δεύτερη σεζόν του Daredevil, ήταν όταν ο Φρανκ Κάστλ και ο Ματ Μέρντοκ, υπερασπιζόντουσαν τις ιδέες τους για το τί σημαίνει δικαιοσύνη. Ο διάλογος αυτός θα μπορούσε να συνεχιστεί και στη σειρά Punisher, εάν προστεθόταν ο Elite. Eίναι επίσης, εκδικητής σαν τον Φρανκ, αλλά σε αντίθεση με αυτόν τιμωρεί τους πάντες, ακόμη και για μικρά παραπτώματα, όπως για παράδειγμα να ουρήσει το σκυλί στο πεζοδρόμιο.

Holy

Ακόμη μια ιδιαίτερη επιλογή, είναι ο αδίστακτος τιμωρός Holy, που ενστερνίζεται τις ίδιες ιδέες με τον Punisher, και σκοτώνει τους αμαρτωλούς που εξομολογούνται σε αυτόν. Είναι ιερέας άλλωστε, κάτι που τον κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρων. Σε αυτή την περίπτωση, ο Φρανκ θα πρέπει να πολεμήσει στην ουσία με τον εαυτό του, και να δώσει διαφορετικό κίνητρο στις πράξεις του, σε αντίθεση με των άλλων τιμωρών. Φυσικά δεν θεωρείται μεγάλη απειλή για τον Κάστλ, αλλά θα μας ικανοποιούσε ακόμη μια αναμέτρηση μεταξύ Τιμωρών.

The Vigilante Squad

Η ομάδα αυτόκλητων τιμωρών (The Vigilante Squad) αποτελείται από τους κακοποιούς Elite, Holy και Mr. Payback. Σε αντίθεση με τους τιμωρούς Elite, Holy, που είδαμε προηγουμένως, ο Mr. Payback είναι ο χειρότερος αφού σκοτώνει στην πραγματικότητα αθώους. Στόχος του είναι ουσιαστικά, όλοι όσοι είναι διεφθαρμένοι. Δεν κυνηγάει τους βίαιους εγκληματίες, αλλά εκείνους που πιστεύει ότι έχουν αδικήσει την εργατική τάξη. Έτσι ο Τιμωρός έχει περισσότερους λόγους να τον κυνηγήσει σε αντίθεση με τους άλλους δυο. Δεν αποτελεί κι αυτός, μεγάλη απειλή για τον Φρανκ, ωστόσο αξίζουν πολύ οι μονόλογοι, ειδικά την στιγμή, που είναι όλοι μαζεμένοι.

Barracuda

Το περίεργο με τον κακοποιό Barracuda, είναι ότι ενώ δεν έχει πολύ δύναμη, αντοχή, μαχητικές ικανότητες ή ευφυΐα, έχει αισιόδοξη συμπεριφορά… Ακόμη και όταν ο Φρανκ, του έκοβε τα δάχτυλα, διατήρησε «θετική στάση». Αυτό τον κάνει σίγουρα τρελό αλλά και ενδιαφέρων. Επιπλέον, επηρεασμένοι ξανά από όσα μάθαμε από την δεύτερη σεζόν του Daredevil, o Barracuda θα ήταν απεσταλμένος, από τους υπεύθυνους για τον θάνατο της οικογένειας του Κάστλ. Η ιστορία θα μπορούσε να ξεκινήσει από το κόμικ Cold Dark, όπου ο τιμωρός, απρόθυμα τον βοήθησε να γίνει ένα φοβερό εγκληματικό αφεντικό.

Jigsaw

Τελευταίος στη λίστα, αλλά επικρατέστερος είναι ο Jigsaw. Έχουμε δει ήδη μια τροποποιημένη εκδοχή του στην ταινία Punisher: War Zone, και θα αποτελούσε αναμφισβήτητα ένα μεγάλο κεντρικό κακό για την πρώτη σεζόν του The Punisher, ειδικά τώρα που αποκαλύφθηκε ότι ο Μπεν Μπαρνς, θα υποδυθεί τον Μπιλ Ρούσο (αργότερα Jigsaw). Ο Jigsaw είναι ακόμη ένας μαφιόζος, που έχει προσωπική βεντέτα εναντίον του Κάστλ, από τότε που ο αντιήρωάς μας τον σημάδεψε στο πρόσωπο. Έτσι, κατά κάποιο τρόπο τον δημιούργησε.

Δυστυχώς μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Punisher, ευελπιστούμε όμως ότι η σειρά θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το 2017.

entertainment.in.gr

Sports in

Αταμάν: «Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι τόσο ο διεθνής γκαρντ όσο και ο Ισπανός φόργουορντ θα προλάβουν το Final 4 της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Μαϊου 2024