Μαζί με το Βελιγράδι και η Μόσχα, που θεωρούνται οι επικρατέστερες πόλεις για να φιλοξενήσουν το Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα του 2018, υποψήφια είναι και η Αθήνα, όπως αποκάλυψε ο Τζόρντι Μπερτομένου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «teamscout.net».
Μαζί με το Βελιγράδι και η Μόσχα, που θεωρούνται οι επικρατέστερες πόλεις για να φιλοξενήσουν το Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα του 2018, υποψήφια είναι και η Αθήνα, όπως αποκάλυψε ο Τζόρντι Μπερτομένου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «teamscout.net».
«Εχουμε πολύ καλές συζητήσεις για το Βελιγράδι, τη Μόσχα την Αθήνα και άλλες πόλεις. Το θέμα είναι δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα που θα είναι βολικό για τις πόλεις και για εμάς. Το Final Four είναι ένα τουρνουά που πολλές πόλεις θέλουν να το φιλοξενήσουν» τόνισε ο Πρόεδρος της Ευρωλίγκα και συνέχισε:
«Ελπίζουμε πολύ σύντομα να είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε την οικοδέσποινα πόλη του Final Four του 2018, αλλά ακόμα χρειάζεται να ολοκληρώσουμε κάποιες συζητήσεις. Μετά θα αρχίσουμε να δουλεύουμε για εκείνο του 2019».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.