Η ΑΕΛ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Λιβαδειά
Σε ένα μέτριο παιχνίδι ο Λεβαδιακός και η Λάρισα μοίρασαν του βαθμούς. Ο Λεβαδειακός στο Β΄ημίχρονο πίεσε και άνοιξε το σκορ στο 55΄ με τον Τόνι Σίλβα αλλά πολύ γρήγορα απάντησε η Λάρισα στο 66΄με τον Ντοντό. Η ομάδα της Λιβαδειάς συνέχισε και περίπου 30 λεπτά στο Β Ημίχρονο την πίεση χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Σε ένα μέτριο παιχνίδι ο Λεβαδιακός και η Λάρισα μοίρασαν του βαθμούς. Ο Λεβαδειακός στο Β΄ημίχρονο πίεσε και άνοιξε το σκορ στο 55΄ με τον Τόνι Σίλβα αλλά πολύ γρήγορα απάντησε η Λάρισα στο 66΄με τον Ντοντό. Η ομάδα της Λιβαδειάς συνέχισε και περίπου 30 λεπτά στο Β Ημίχρονο την πίεση χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στο Α ημίχρονο το παιχνίδι ήταν περισσότερο αναγνωριστικό μοιρασμένο με τον Λεβαδειακό να πιέζει αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού ο Μάντζιος δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις μπαλιές στην περιοχή.
Αντίθετα στο 45 είχαμε την πρώτη κλασσική ευκαιρία της ΑΕΛ με τον Ρέντζα, όταν ο τελευταίος βγήκε μόνος από τα δεξιά απέναντι στον Μοσχονά, γύρισε τη μπάλα παράλληλα αλλά οι αμυνόμενοι απομάκρυναν σε κόρνερ ενώ στο 32′ κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς η μπάλα πήγε στα χέρια του Μοσχονά.
Στο Β ημίχρονο λίγο πριν το γκολ στο 54΄ μια πάσα του Ζεζίνιο προς τον Σίλβα απείλησε την εστία του Καβουσάκη όμως ο Κόντορ πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ πριν ο επιθετικός του Λεβαδειακού βρεθεί μόνος απέναντι στον Καβουσάκη.
Ένα λεπτό αργότερα στο 55΄ ο Τόνι Σίλβα λύγισε τον Καβουσάκη παραβιάζοντας για πρώτη φορά την εστία του. Ο Σίλβα βγήκε στη πλάτη της άμυνας και μέσα από την μικρή περιοχή της ΑΕΛ, έκανε τη προβολή και πέτυχε το γκολ κάνοντας το Λεβαδειακός-Λάρισα 1-0.
Στο 66΄η Λάρισα απάντησε με τον Ντοντό. Ο Βαρελά που λίγοι πριν είχε μπει στο παιχνίδι στη θέση του Αναστασόπουλου εκτέλεσε φάουλ και ο Ντοντό πρόλαβε τους αμυνομένους και με ωραία κεφαλιά έγραψε το 1-1 αξιοποιώντας με αυτό τον τρόπο την πίεση που ασκούσε η Λάρισα στην άμυνα του Λεβαδειακού.
Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στο 24′ στον Αναστασόπουλο και τον 91′ στον Λαμπρόπουλο της ΑΕΛ και το 90΄στον 90′ στον Μουλόπουλο του Λεβαδιακού
Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί (71΄Μπελγκαζουανί), Σίλβα, Ζεζίνιο, Γιακουμάκης (80΄ Καράμπουε), Μάντζιος.
Λάρισα (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Κόντορ, Φατιόν (80΄Λαμπρόπουλος), Γκόλιας, Ναζλίδης (88’ Ντέλετιτς) , Αναστασόπουλος, (61΄Βαρέλα) Αβραάμ, Ντοντό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Και νέα φανέλα και Μοντέρο: Διπλή ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό! (pics)
- Αμετανόητη η γερουσιαστής της Παραγουάης: «Ο Εμπαπέ δεν ξέρει καν πού πέφτει η χώρα μου, ας βρει δικηγόρο»
- Η απόλυτη περιγραφή της ανατροπής κόντρα στην Αίγυπτο: Ο Αργεντινός σπίκερ τα… έσπασε όλα! (vids)
- Ριβάλντο για Μέσι: «Τι να πει κανείς… είναι απίστευτος!» (pic)
- Ο Μπατούμ έρχεται στη Euroleague για τη Βιλερμπάν
- Ο Μέσι εξήγησε γιατί… λύγισε μετά την επική ανατροπή της Αργεντινής επί της Αιγύπτου
- «Ο Κουλιεράκης είναι στο στόχαστρο της Κόβεντρι» (pic)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (8/7): «Δράση» με το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442