Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Εξέγερση σε φυλακή στη Βραζιλία με 200 δραπέτες – εντοπίστηκαν οι μισοί
Σε στάση και εξέγερση εξελίχθηκε «έλεγχος ρουτίνας», σύμφωνα με τις Αρχές, σε φυλακή της Βραζιλίας, με κατάληξη να δραπετεύουν περίπου 200 κρατούμενοι. Η αστυνομία ανέφερε πως στη συνέχεια εντοπίστηκαν περίπου οι μισοί από αυτούς και βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τους υπόλοιπους.
Σε στάση και εξέγερση εξελίχθηκε «έλεγχος ρουτίνας», σύμφωνα με τις Αρχές, σε φυλακή της Βραζιλίας, με κατάληξη να δραπετεύουν περίπου 200 κρατούμενοι. Η αστυνομία ανέφερε πως στη συνέχεια εντοπίστηκαν περίπου οι μισοί από αυτούς και βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τους υπόλοιπους.
Το περιστατικό συνέβη στη φυλακή της Ζαρντινόπολις, στη νοτιοανατολική Βραζιλία. Στις εικόνες που μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι Globo διακρίνονται δεκάδες κρατούμενοι, που φορούν μόνο τα εσώρουχά τους και έχουν σηκώσει τα χέρια στο κεφάλι, να τρέχουν, στη σειρά, στην αυλή της φυλακής για να καθίσουν.
«Κατά τη διάρκεια μιας έρευνας ρουτίνας, οι κρατούμενοι στασίασαν. Δεν έπιασαν ομήρους. Η κατάσταση έχει ήδη τεθεί υπό έλεγχο» ανέφερε η σωφρονιστική υπηρεσία του Σάο Πάολο, σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Οι μισοί δραπέτες εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή Ριμπεϊράο Πρέτο, κοντά στη Ζαρντινόπολις. Η επιχείρηση για τον εντοπισμό των υπόλοιπων είναι σε εξέλιξη. Σύμφωνα με τον ιστότοπο G1 του Globo, που επικαλείται πηγές της στρατιωτικής αστυνομίας, οι περισσότεροι δραπέτες κρύβονταν σε χωράφια με ζαχαροκάλαμα, κοντά στην πόλη. Κάποιοι παραδόθηκαν αυτοβούλως στις αρχές.
Η φυλακή της Ζαρντινόπολις, που είναι χωρητικότητας 1.080 προσώπων, φιλοξενούσε 1.864 κρατούμενους. Ο υπερπληθυσμός στις φυλακές είναι η βασική αιτία των εξεγέρσεων στα σωφρονιστικά καταστήματα της Βραζιλίας.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!