Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραϊόλα: «Ο Πογκμπά βρέθηκε πολύ κοντά στην Τσέλσι πέρυσι»

Ραϊόλα: «Ο Πογκμπά βρέθηκε πολύ κοντά στην Τσέλσι πέρυσι»

Στην αποκάλυψη ότι ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε πέρυσι πολύ κοντά στην Τσέλσι προχώρησε ο Μίνο Ραϊόλα, με δηλώσεις του στην ιταλική δημόσια τηλεόραση (RAI Sport). Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο μάνατζερ του Γάλλου μέσου, ο Ζοζέ Μουρίνιο ήθελε διακαώς να πάρει τον Πογκμπά στους «μπλε», όπου ήταν προπονητής στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε λόγω μίας ηθικής δέσμευσης του ίδιου του Ραϊόλα προς τη Γιουβέντους: «Είχα μία συμφωνία με τη Γιουβέντους: πρώτα θα κατακτούσε το πρωτάθλημα και το Champions League και μετά θα έφευγε».

Στην αποκάλυψη ότι ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε πέρυσι πολύ κοντά στην Τσέλσι προχώρησε ο Μίνο Ραϊόλα, με δηλώσεις του στην ιταλική δημόσια τηλεόραση (RAI Sport).

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο μάνατζερ του Γάλλου μέσου, ο Ζοζέ Μουρίνιο ήθελε διακαώς να πάρει τον Πογκμπά στους «μπλε», όπου ήταν προπονητής στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε λόγω μίας ηθικής δέσμευσης του ίδιου του Ραϊόλα προς τη Γιουβέντους:

«Είχα μία συμφωνία με τη Γιουβέντους: πρώτα θα κατακτούσε το πρωτάθλημα και το Champions League και μετά θα έφευγε».

Ο Πογκμπά βέβαια δεν κατάφερε να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης με τη «γηραιά κυρία», αφού το 2015 έχασε στον τελικό από την Μπαρτσελόνα, ενώ πέρυσι αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Μπάγερν. Το καλοκαίρι οι πρωταθλητές Ιταλίας παραχώρησαν τον Γάλλο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί του ποσού-ρεκόρ των 105 εκατ. ευρώ και ο Μουρίνιο, ο οποίος στο μεταξύ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων», έχει πλέον στη διάθεσή του τον πολυσύνθετο χαφ.

Ο Ραϊόλα δεν έχασε στην ίδια συνέντευξη την ευκαιρία να… πικάρει τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «… θα έπρεπε να κάνει ένα δώρο στον Πολ (σ.σ. Πογκμπά) γιατί, χωρίς την αποχώρησή του, η Γιουβέντους δεν θα του έδινε ποτέ τόσα χρήματα (σ.σ. περίπου 90 εκατ. ευρώ) για να αγοράσει τον Γκονζάλο Ιγκουαϊν!».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024