
Επιστρέφει για να ενισχύσει την Πορτογαλία ο Ρονάλντο
Ενισχυμένη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα εμφανιστεί η Πορτογαλία στα προσεχή παιχνίδια της για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, στις 7/10 με την Ανδόρα και τρεις ημέρες αργότερα με τα Νησιά Φαρόε.
Ενισχυμένη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα εμφανιστεί η Πορτογαλία στα προσεχή παιχνίδια της για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, στις 7/10 με την Ανδόρα και τρεις ημέρες αργότερα με τα Νησιά Φαρόε.
Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για πρώτη φορά με τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κι αφού έχασε την πρεμιέρα των προκριματικών λόγω τραυματισμού, όπου οι Ιβηρες ηττήθηκαν 2-0 από την Ελβετία.
Εκτός του Ρονάλντο, ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στους Ρενάτο Σάντσες, Αντρέ Γκόμες και Αντονι Λόπες, που επίσης έχασαν την πρεμιέρα, ενώ κάλεσε για πρώτη φορά τον 21χρονο Ζέλσον Μάρτινς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αντί του τραυματία Ράφα Σίλβα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Ζουμπκόφ – Ολοκληρώνεται η μεταγραφή
- Αργολίδα: Ανατίναξαν μηχάνημα ΑΤΜ – Δεν κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα
- Τσουκαλάς: Ο Ντίλιαν δείχνει Μαξίμου και ΕΥΠ – Ο Μητσοτάκης επιβαρύνει τη θέση του όσο συνεχίζει τη συγκάλυψη
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκη» στέψη στον Λαιμό ή… ξανά Game 5
- Πανελλαδικές 2026: Αυτά είναι τα θέματα στα Μαθηματικά για τα ΕΠΑΛ – Οι πρώτες εκτιμήσεις
- Διακοπές στην Ευρώπη: Οι 5 ακριβότερες και οι 5 φθηνότερες χώρες για Airbnb – Πώς σκοράρει η Ελλάδα



