Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Volvo Voyage από την Κορρές για την σουηδική φίρμα και κάθε νέο ιδιοκτήτη Volvo

Volvo Voyage από την Κορρές για την σουηδική φίρμα και κάθε νέο ιδιοκτήτη Volvo

H Volvo επιχειρεί να προσδώσει στη διαδικασία παράδοσης κάθε καινούριου της αυτοκινήτου, μια επιπλέον πινελιά premium εξατομίκευσης παραδίδοντας στον αγοραστή ένα σετ προσωπικής φροντίδας που δημιούργησε η ΚΟΡΡΕΣ, ειδικά για τη σουηδική φίρμα.


Η Volvo Car Hellas αποφάσισε να υλοποιήσει μια ακόμα πρωτοποριακή ενέργεια, επιχειρώντας να προσδώσει μια επιπλέον πινελιά premium εξατομίκευσης με τη συνήθη ανθρωποκεντρική σουηδική της σφραγίδα στη διαδικασία παράδοσης ενός αυτοκινήτου.

Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων ΚΟΡΡΕΣ η οποία και ανέλαβε να σχεδιάσει, το Volvo Voyage ένα σετ με προϊόντα για το ταξίδι που έχει εξελίξει ειδικά για τη σουηδική φίρμα και θα προσφέρεται με κάθε καινούριο μοντέλο Volvo στον κάτοχό του.

Το Volvo Voyage προσφέρεται σε δύο ειδών συσκευασίες, μία για τους αγοραστές των V40, S60, V60 καθώς και των Cross Country μοντέλων τους και μία για το XC60 και τα XC90 και S90.

Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μία καλαίσθητη ξύλινη κασετίνα διαστάσεων 28x25x20 εκ., δύο συρταριών η οποία περιέχει όλα τα απαραίτητα για μία απόδραση εκτός των τειχών, που υπόσχονται να κάνουν το ταξίδι με το νέο Volvo μία ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία.

Σχετικά με τη συνεργασία Volvo και ΚΟΡΡΕΣ, ο κ. Αλέξανδρος Κωστήρογλου, marketing manager της Volvo Car Hellas δήλωσε: «Από την ίδρυση της Volvo, το 1927, η φιλοσοφία μας ως μάρκας είναι να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες, να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Με την ενέργειά μας αυτή, θελήσαμε να συνδυάσουμε την ξεχωριστή στιγμή της αγοράς ενός Volvo, με ένα δώρο που θα αποτελεί επιπλέον προτροπή για το νέο ιδιοκτήτη να κάνει ταξίδια που θα απολαύσει στο μέγιστο βαθμό. Για τη δημιουργία του πακέτου Volvo Voyage, απευθυνθήκαμε στην ΚΟΡΡΕΣ, μια ελληνική μάρκα που μοιράζεται τις αξίες της Volvo και το πάθος της για τη χρήση φυσικών υλικών, όπως το γνήσιο ξύλο και δέρμα, που συνδυάζονται μοναδικά με το σκανδιναβικό design στο εσωτερικό κάθε μοντέλου μας».

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024