
Δωρεάν συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα για καλό σκοπό
...
Μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία και τη μεγάλη συναυλία του στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ο Σωκράτης Μάλαμας, ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς, με κοινό κάθε ηλικίας, γούστου και ύφους, έρχεται στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.
Ο τραγουδοποιός, μεταξύ άλλων, είναι γνωστός για τη μοναδική ατμόσφαιρα που ξέρει να φτιάχνει ο ίδιος μαζί με τους ακροατές του, μια ατμόσφαιρα διονυσιακού γλεντιού όπως έχει χαρακτηριστεί. Άλλοτε με τον ηλεκτρικό ήχο της μπάντας, άλλοτε με τα πιο λαϊκά τραγούδια, αλλά πάντα και με ακουστικές στιγμές που καθηλώνουν, το μουσικό ταξίδι των εμφανίσεων του είναι κάθε φορά καινούργιο και συναρπαστικό που δεν χωράει σε καλούπια.
Το βράδυ της πρώτης Κυριακής του Οκτωβρίου, ο Σωκράτης Μάλαμας θα βρεθεί στον Ασύρματο του Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο των «φθινοπωρινών γιορτών στην πόλη» που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου. Η είσοδος στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα θα είναι ελεύθερη, ενώ κατά την είσοδό του το κοινό μπορεί να προσφέρει τρόφιμα και άλλα απαραίτητα είδη για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Συγκεκριμένα, τα είδη που χρειάζονται είναι:
Φάρμακα
Βρεφικά γάλατα-τροφές
Βρεφικές πάνες (για το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού)
Τρόφιμα (για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίου Δημητρίου)
Ωρα έναρξης: 21.00
entertainment.in.gr
- Ο Τζον Μάλκοβιτς έλαβε την κροατική υπηκοότητα
- Ο Τραμπ λέει ότι γυμνάζεται «το πολύ ένα λεπτό την ημέρα»
- Βολιβία: Παρέλυσε ο τομέας των μεταφορών και των συγκοινωνιών – Απεργία και αποκλεισμοί δρόμων
- Συρία: «Εξαρθρώθηκε» νέος πυρήνας που συνδέεται με τη Χεζμπολάχ – «Αβάσιμες κατηγορίες», λέει η οργάνωση
- ΗΠΑ – Ρωσία: Τηλεφωνική επικοινωνία Ρούμπιο – Λαβρόφ και συζήτηση κυρίως για Ουκρανία και Ιράν
- Βραζιλία: Ενοπλη επίθεση 13χρονου μέσα σε σχολείο – Νεκρά δυο μέλη του προσωπικού




