Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόντε: «Δυνατοί; Μόνο στα χαρτιά, όχι στο γήπεδο»

Κόντε: «Δυνατοί; Μόνο στα χαρτιά, όχι στο γήπεδο»

Δυσαρεστημένος και έντονα προβληματισμένος είναι ο Αντόνιο Κόντε μετά την ήττα (3-0) από την Αρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνο. Αποτυχία που ακολούθησε εκείνη της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην Λίβερπουλ. Πέρασαν επτά χρόνια από τότε που η Τσέλσι είχε χάσει δύο παιχνίδια πρωταθλήματος στη σειρά. Ετσι ο Κόντε, βλέπει την Τσέλσι οκτώ βαθμούς κάτω από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα οι «μπλε» δεν είχαν δεχθεί γκολ από τους «κανονιέρηδες» στα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς. Δέχθηκαν τρία σε λιγότερο από 45’.

Δυσαρεστημένος και έντονα προβληματισμένος είναι ο Αντόνιο Κόντε μετά την ήττα (3-0) από την Αρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνο. Αποτυχία που ακολούθησε εκείνη της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην Λίβερπουλ.

Πέρασαν επτά χρόνια από τότε που η Τσέλσι είχε χάσει δύο παιχνίδια πρωταθλήματος στη σειρά. Ετσι ο Κόντε, βλέπει την Τσέλσι οκτώ βαθμούς κάτω από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα οι «μπλε» δεν είχαν δεχθεί γκολ από τους «κανονιέρηδες» στα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς. Δέχθηκαν τρία σε λιγότερο από 45’.

Αλλά ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, δεν ρίχνει ευθύνες στους αμυντικούς του. «Δεν πρέπει να μιλάμε για την άμυνα, αλλά για την ομάδα», είπε ο Κόντε.

«Έχουμε κερδίσει και έχουμε χάσει ως ομάδα. Παίξαμε άσχημα από την αρχή και αυτό είναι περίεργο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, ειδικά σε παιχνίδια αυτού του επιπέδου. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πολύ. Αυτή τη στιγμή είμαστε δυνατοί στα χαρτιά, αλλά όχι στο γήπεδο. Είμαστε σε μια καλή θέση για να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος. Ολοι έχουν ευθύνες: ο προπονητής, οι παίκτες και το προσωπικό. Είμαστε ενωμένοι τόσο στις καλές όσο και στις δύσκολες στιγμές».
Το κύριο πρόβλημα της Τσέλσι αυτή τη στιγμή είναι η άμυνα, που με την απουσία του Τζον Τέρι πάλεψε για να αντιμετωπίσει τους «κανονιέρηδες».

«Πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Δεχόμαστε τουλάχιστον δύο γκολ ανά αγώνα. Πρέπει να εργαστούμε, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα στο γήπεδο. Πρέπει να σκεφτούμε αυτές τις δύο ήττες απέναντι σε δύο μεγάλες ομάδες και να παραμείνουμε ταπεινοί για να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθούμε,» πρόσθεσε ο Ιταλός προπονητής της Τσέλσι .

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024