Πήρε εξιτήριο σήμερα ο Ραδαμέλ Φαλκάο από το το νοσοκομείο «πριγκίπισσα Γκρέις» του Μονακό. Ο Κολομβιανός επιθετικός της Μονακό διακομίστηκε στο νοσοκομείο, προχθές το βράδυ, καθώς, κατά την διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με την Νις για το σαμπιονά, δέχθηκε βίαιο κτύπημα από τον Γιοάν Καρντινάλ. Ο «τίγρης», όπως είναι το παρατσούκλι του είχε υποστεί διάσειση, ενώ ο τεχνικός της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, τόνισε για μια ακόμη φορά πως «οι διαιτητές θα πρέπει να προσέχουν και να τιμωρούν τέτοια κτυπήματα. Κατά την άποψη μου ήταν κόκκινη κάρτα».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, μετά την ήττα με 0-1 από τον ΟΦΗ και ο Μάρκο Νίκολιτς παραδέχθηκε πως η ομάδα του είχε μείνει πνευματικά στις... γιορτές.