Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξιχνιάστηκε η απαγωγή και εκβίαση σε βάρος 22χρονου Πακιστανού

Εξιχνιάστηκε η απαγωγή και εκβίαση σε βάρος 22χρονου Πακιστανού

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν δύο από τους δράστες της απαγωγής και εκβίασης σε βάρος 22χρονου Πακιστανού, την περασμένη εβδομάδα στην Καλλιθέα Αττικής. Πρόκειται για ομοεθνείς του, ηλικίας 18 και 24 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται άλλοι τρεις Πακιστανοί, ως συνεργοί τους.

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν δύο από τους δράστες της απαγωγής και εκβίασης σε βάρος 22χρονου Πακιστανού, την περασμένη εβδομάδα στην Καλλιθέα Αττικής.

Πρόκειται για ομοεθνείς του, ηλικίας 18 και 24 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται άλλοι τρεις Πακιστανοί, ως συνεργοί τους.

Όπως προέκυψε, βραδινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, ένας εκ των δραστών που αναζητείται οδήγησε τον 22χρονο σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, όπου βρίσκονταν και οι υπόλοιποι δράστες, και τον ανάγκασε να του παραδώσει 500 ευρώ προκειμένου να τον ελευθερώσει.

Την επομένη, έπειτα από την καταβολή μέρους των χρημάτων, οι δράστες τον απελευθέρωσαν με την προϋπόθεση να τους παραδώσει και τα υπόλοιπα χρήματα σε προσυμφωνημένο ραντεβού, στο οποίο ωστόσο δεν εμφανίστηκαν.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, ο αρχικός δράστης είχε δανείσει στο παρελθόν, με τη διαμεσολάβηση του απαχθέντος, χρηματικό ποσό σε τρίτο πρόσωπο, το οποίο ουδέποτε έλαβε πίσω, γι’ αυτό και προχώρησε στην απαγωγή και εκβίαση του 22χρονου.

Πρωινές ώρες της Κυριακής, σε κατ’ οίκον έρευνα στο διαμέρισμα στην Καλλιθέα, συνελήφθησαν οι δύο εκ των δραστών.

Με δικογραφία σε βάρος τους, κατά περίπτωση για αρπαγή κατά συναυτουργία, εκβίαση και απειλή, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024