Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πρώτο δείγμα του νέου, ηλεκτρικού μέλλοντος της VW

Το πρώτο δείγμα του νέου, ηλεκτρικού μέλλοντος της VW

Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα με την πρώτη εικόνα του πρωτότυπου μοντέλου που θα αναλάβει να «σηκώσει στους ώμους» τους το αύριο της ηλεκτροκίνησης στην φίρμα.


Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα με την μορφή σκίτσου την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα του πρωτότυπου μοντέλου που θα παρουσιάσει στην προσεχή διεθνή έκθεση της γαλλικής πρωτεύουσας και το οποίο θα αναλάβει να «σηκώσει στους ώμους» τους το ηλεκτροκίνητο μέλλον της φίρμας.

Σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις το πρωτότυπο μοντέλο θα αναλάβει να συστήσει από το “floor” της γαλλικής έκθεσης, την νέα αμιγώς προοριζόμένη για ηλεκτροκίνητα μοντέλα, αρχιτεκτονική ΜΕΒ η οποία στο μέλλον θα φιλοξενήσει πλήθος ηλεκτρικών μοντέλων τόσο με τα διακριτικά της VW όσο και άλλων αυτοκινητοβιομηχανιών του γερμανικού ομίλου. Ενδεικτικό είναι ότι όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ήδη από τον όμιλο VW, ο στόχος του είναι η διάθεση 30 ηλεκτροκίνητων μοντέλων έως το 2025.

Στο προκείμενο, το πρωτότυπο μοντέλο έχει διαστάσεις ενός τυπικού μικρομεσαίου, ανάλογες του VW Golf, ωστόσο εγγυάται ευρυχωρία και πρακτικότητα αντίστοιχη του Passat χάρη σε μια έξυπνη διάταξη και στην τεχνολογική ευφυΐα της αρχιτεκτονικής του.

Αυτό που έχει γίνει επίσης γνωστό είναι ότι η αυτονομία των νέας γενιάς μπαταριών που θα συνοδεύσουν την συγκεκριμένη αρχιτεκτονική και την νέα γενιά ηλεκτροκίνητων της φίρμας αναμένεται, αναλόγως το μοντέλο να ξεκινά από τα 400 χλμ. και να φτάνει έως τα 600 χλμ.

Στα «σημεία» εκτός από την φουτουριστική όσο και αεροδυναμική αισθητική του ηλεκτρικού πρωτότυπου, αξίζει να σημειωθεί ότι κρίνοντας από τους τέσσερις «μυστηριώδεις» δακτυλίους που βρίσκονται στην οροφή του, αναμένεται να προσφέρει μια πρωτόλεια μορφή συστήματος αυτόνομης οδήγησης τα οποία επίσης θα ενταχθούν στο μέλλον της VW.

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024