Το πρώτο δείγμα του νέου, ηλεκτρικού μέλλοντος της VW
Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα με την πρώτη εικόνα του πρωτότυπου μοντέλου που θα αναλάβει να «σηκώσει στους ώμους» τους το αύριο της ηλεκτροκίνησης στην φίρμα.
Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα με την μορφή σκίτσου την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα του πρωτότυπου μοντέλου που θα παρουσιάσει στην προσεχή διεθνή έκθεση της γαλλικής πρωτεύουσας και το οποίο θα αναλάβει να «σηκώσει στους ώμους» τους το ηλεκτροκίνητο μέλλον της φίρμας.
Σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις το πρωτότυπο μοντέλο θα αναλάβει να συστήσει από το “floor” της γαλλικής έκθεσης, την νέα αμιγώς προοριζόμένη για ηλεκτροκίνητα μοντέλα, αρχιτεκτονική ΜΕΒ η οποία στο μέλλον θα φιλοξενήσει πλήθος ηλεκτρικών μοντέλων τόσο με τα διακριτικά της VW όσο και άλλων αυτοκινητοβιομηχανιών του γερμανικού ομίλου. Ενδεικτικό είναι ότι όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ήδη από τον όμιλο VW, ο στόχος του είναι η διάθεση 30 ηλεκτροκίνητων μοντέλων έως το 2025.
Στο προκείμενο, το πρωτότυπο μοντέλο έχει διαστάσεις ενός τυπικού μικρομεσαίου, ανάλογες του VW Golf, ωστόσο εγγυάται ευρυχωρία και πρακτικότητα αντίστοιχη του Passat χάρη σε μια έξυπνη διάταξη και στην τεχνολογική ευφυΐα της αρχιτεκτονικής του.
Αυτό που έχει γίνει επίσης γνωστό είναι ότι η αυτονομία των νέας γενιάς μπαταριών που θα συνοδεύσουν την συγκεκριμένη αρχιτεκτονική και την νέα γενιά ηλεκτροκίνητων της φίρμας αναμένεται, αναλόγως το μοντέλο να ξεκινά από τα 400 χλμ. και να φτάνει έως τα 600 χλμ.
Στα «σημεία» εκτός από την φουτουριστική όσο και αεροδυναμική αισθητική του ηλεκτρικού πρωτότυπου, αξίζει να σημειωθεί ότι κρίνοντας από τους τέσσερις «μυστηριώδεις» δακτυλίους που βρίσκονται στην οροφή του, αναμένεται να προσφέρει μια πρωτόλεια μορφή συστήματος αυτόνομης οδήγησης τα οποία επίσης θα ενταχθούν στο μέλλον της VW.
auto.in.gr
- Σισμανόγλειο: «Νοσηλεύτρια σε πανικό φώναζε ‘φωτιά’ – Είχε πάρα πολύ καπνό, δεν μπορούσες να δεις τίποτα»
- Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 14 περιοχές
- Έρευνα: 7 στους 10 πιστεύουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υλοποίησε τις δεσμεύσεις της
- Από τα ελληνικά νησιά έως τα Τίρανα και τη Βαρκελώνη: Οι διαμαρτυρίες αποκαλύπτουν το τίμημα του υπερτουρισμού στην Ευρώπη
- Δεκατρείς σφαίρες πισώπλατα
- Η άνοδος των «γκρι διαζυγίων»: Γιατί οι Baby Boomers αφήνουν πίσω το «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος»
- Ο Θοδωρής Φέρρης τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη σε μια ξεχωριστή συναυλία στο θέατρο Λυκαβηττού
- Άργος: Απολογούνται την Παρασκευή οι αστυνομικοί που πυροβόλησαν 20χρονο στο κεφάλι – Έριξαν καταιγισμό από σφαίρες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442