Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Έλα στη Θέση μου» από τον Οκτώβριο

«Έλα στη Θέση μου» από τον Οκτώβριο

Ανατροπές, χιούμορ, έρωτες, ταλαιπωρίες, αλλά και πολύτιμα μαθήματα ζωής. Το «Έλα στη Θέση μου», η νέα καθημερινή κωμική σειρά του Alpha και βασίζεται στην κολομβιανή τηλενουβέλα «Nuevo Rico Nuevo Pobre». Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Βασιλειάδης και ο Σπύρος Ρασιδάκης. Το ξέγνοιαστο καλοκαίρι του 1986, σε μια μικρή κλινική […]

Ανατροπές, χιούμορ, έρωτες, ταλαιπωρίες, αλλά και πολύτιμα μαθήματα ζωής. Το «Έλα στη Θέση μου», η νέα καθημερινή κωμική σειρά του Alpha και βασίζεται στην κολομβιανή τηλενουβέλα «Nuevo Rico Nuevo Pobre». Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Βασιλειάδης και ο Σπύρος Ρασιδάκης.

Το ξέγνοιαστο καλοκαίρι του 1986, σε μια μικρή κλινική στα Μεσόγεια γεννιούνται δύο αγόρια. Το ένα, γόνος πλούσιων Κυπρίων. Το άλλο, παιδί ενός φτωχού πλην τίμιου ζευγαριού Ελλήνων. Η μοίρα, όμως, τους τραβά το χαλί κάτω από τα πόδια και ένα λάθος θα ταράξει την ήρεμη ζωή που ανοίγεται μπροστά τους. Οι ευτυχισμένοι και ανυποψίαστοι γονείς φεύγουν από την κλινική με λάθος παιδί.

Μετά από πολλά χρόνια, το λάθος αποκαλύπτεται. Οι δύο άντρες καλούνται να αλλάξουν θέση. Απροετοίμαστοι, ανοχύρωτοι μπροστά στη μεγάλη ανατροπή. Το σοκ δημιουργεί ντόμινο εξελίξεων ακόμα και στα πρόσωπα του περιβάλλοντός τους. Δε μένει τίποτα όρθιο. Τα βάσανα ξεκινούν απ’ την αρχή…

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρίνος Κόνσολος, Μαρία Φιλίππου, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Αθηνά Οικονομάκου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Μαρίνος, Άντρη Θεοδότου, Μαρία Ανδρούτσου, Πάνος Σταθακόπουλος, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ερμόλαος Ματθαίου, Εύα Δαελή, Μάνος Ιωάννου, Νικόλας Απέργης, Κάλη Δάβρη, Ναταλία Κυρήκου, Αλίνα Κωτσοβούλου, Ευγενία Διαγούπη κ.ά.

Εκτέλεση παραγωγής J.K. Productions.

«Έλα στη θέση μου», πρεμιέρα την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 20.00

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024