
Μαρινόπουλος: Αναβολή στην εκδίκαση της αίτησης για υπαγωγή στο άρθρο 99
Για τις 14 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε από το Πρωτοδικείο η εκδίκαση της κύριας αγωγής του ομίλου Μαρινόπουλος, με την οποία ζητά την υπαγωγή του στο καθεστώς προστασίας του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.
Για τις14 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε από το Πρωτοδικείο η εκδίκαση της κύριας αγωγής του ομίλου Μαρινόπουλος, με την οποία ζητά την υπαγωγή του στο καθεστώς προστασίας του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.
Το δικαστήριο έκανε δεκτό αίτημα αναβολής που κατέθεσε η πλευρά Μαρινόπουλου, η οποία δεσμεύτηκε πως στο αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να υποβάλει σχέδιο εξυγείανσης.
Με πρόσθετη παρέμβασή της στο δικαστήριο τάχθηκε υπέρ του αιτήματος αναβολής της συζήτησης και η πλευρά της εταιρείας Σκλαβενίτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τραμπ απειλεί για βομβαρδισμούς και διαμηνύει: «Ευχαριστώ για την προσοχή σας»
- Μόνο το 37% των οικογενειών έχει πλήρη ψηφιακή προστασία
- Δεν… βιάζεται τώρα ο Τραμπ για deal με Ιράν – Τι ισχύει στο Ορμούζ
- Ολυμπιακός – Ρεάλ: Ένταση ανάμεσα σε ΜακΚίσικ και Καμπάτσο (pic)
- Χόρεψαν συρτάκι στα αποδυτήρια της Μπριζ για χάρη του Χρήστου Τζόλη
- Ολυμπιακός – Ρεάλ: Το τρίποντο του Εβάν Φουρνιέ που ξεσήκωσε τον «Telekom Center» (vid)

