Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποσύρεται από την Ακτή Ελεφντοστού ο Γιάγια Τουρέ

Αποσύρεται από την Ακτή Ελεφντοστού ο Γιάγια Τουρέ

Ο Γιάγια Τουρέ ανακοίνωσε, μέσω twitter, την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού, με την οποία το 2015 κατέκτησε το κύπελλο Εθνών Αφρικής. «Μετά από 14 χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο με τους ''Ελέφαντες'', έχω φτάσει στο τέλος της περιπέτειας μου με την Ακτή Ελεφαντοστού. Η σκυτάλη θα περάσει στους νεότερους ποδοσφαιριστές» έγραψε στο μήνυμά του ο 33χρονος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γιάγια Τουρέ ανακοίνωσε, μέσω twitter, την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού, με την οποία το 2015 κατέκτησε το κύπελλο Εθνών Αφρικής. «Μετά από 14 χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο με τους »Ελέφαντες», έχω φτάσει στο τέλος της περιπέτειας μου με την Ακτή Ελεφαντοστού. Η σκυτάλη θα περάσει στους νεότερους ποδοσφαιριστές» έγραψε στο μήνυμά του ο 33χρονος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι.

Ντεμπούτο στην εθνική ομάδα της χώρας του έκανε το 2004 και συνολικά τη φανέλα της φόρεσε σε 113 αγώνες.

Στο μεταξύ, διαστάσεις παίρνει η κόντρα του Τουρέ με τον προπονητή του, Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος ζήτησε από τον παίκτη του να απολογηθεί για τις δηλώσεις του ατζέντη του.

Συγκεκριμένα, ο Ντμίτρι Σέλουκ είπε ότι ο Τουρέ αισθάνθηκε «ταπεινωμένος» από τον Γκουαρντιόλα, ο οποίος αποφάσισε να τον αφήσει εκτός της ομάδας που δηλώθηκε για το Champions League.

«Πρέπει να απολογηθεί. Αν δεν το κάνει, δεν θα αγωνιστεί στο εξής για την Μάντσεστερ Σίτι» είπε ο Καταλανός προπονητής και πρόσθεσε:

«Ήταν δύσκολο να τον αφήσω εκτός ομάδας για το Champions League, αλλά την επόμενη ημέρα, ο μάνατζέρ του πήγε στα μέσα ενημέρωσης. Ο Τουρέ δεν είχε το κουράγιο να μου τηλεφωνήσει. Από εκείνη τη στιγμή ήταν εκτός».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024