Δεκαετής ποινή κάθειρξης σε δύο κτηνοτρόφους για εμπρησμό από πρόθεση
Σε δεκαετή ποινή κάθειρξης καταδικάστηκαν τη Δευτέρα από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Κρήτης δύο κτηνοτρόφοι, για εμπρησμό από πρόθεση. Κρίθηκαν ως οι υπαίτιοι για φωτιά που κατέκαψε περισσότερα από 30.000 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης στο Ρέθυμνο, το 2011.
Σε δεκαετή ποινή κάθειρξης καταδικάστηκαν τη Δευτέρα από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Κρήτης δύο κτηνοτρόφοι, για εμπρησμό από πρόθεση.
Πρόκειται για τον Α. Α. του Ι. και τον Β. F. του Α. (αλβανικής υπηκοότητας), που καταδικάστηκαν ως οι υπαίτιοι για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 21.15 της 28ης Ιουλίου 2011 στην Τοπική Κοινότητα Πλατανές του δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, από την οποία κάηκε αγροτοδασική έκταση άνω των 30.000 στρεμμάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράν για τις κυρώσεις στο πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ οδηγούν τις διαπραγματεύσεις σε αποτυχία
- Οι Στάρμερ και Στέρε φόρεσαν μπλούζες των εθνικών τους ομάδων στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ
- ΠΑΚΟΕ: Σε ποιες παραλίες να κολυμπήσετε «με ασφάλεια» από την Κόρινθο έως την Πάτρα
- Γιορτή σήμερα 8 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- «Δεν είναι πια μια επιχείρηση, είναι πόλεμος – Είναι πόλεμος πλήρους κλίμακας» λέει το Κρεμλίνο
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442