Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Η Λέξη που δεν λες»: νέα ελληνική σειρά το φθινόπωρο

«Η Λέξη που δεν λες»: νέα ελληνική σειρά το φθινόπωρο

«Η Λέξη που δεν λες»…Πού βρίσκεται η πραγματική επικοινωνία; Στις λέξεις; Στην αγάπη; Στην αποδοχή; Μια νέα σειρά που φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη – τον θυμόμαστε από την εξαιρετική σειρά «Το Νησί» – και αποτελεί διασκευή του σεναρίου της Κατερίνας Γιαννάκου, έρχεται στις μικρές μας οθόνες μέσα στο φθινόπωρο. Με γυρίσματα […]

«Η Λέξη που δεν λες»…Πού βρίσκεται η πραγματική επικοινωνία; Στις λέξεις; Στην αγάπη; Στην αποδοχή;

Μια νέα σειρά που φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη – τον θυμόμαστε από την εξαιρετική σειρά «Το Νησί» – και αποτελεί διασκευή του σεναρίου της Κατερίνας Γιαννάκου, έρχεται στις μικρές μας οθόνες μέσα στο φθινόπωρο.

Με γυρίσματα στα Χανιά – θα το καταλάβετε και από το trailer – και με πλήθος εξαιρετικών ηθοποιών στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η σειρά αναμένεται να είναι από τις καλύτερες της δύσκολης τηλεοπτικής σεζόν που ανοίγεται μπροστά μας.

Οι Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νεφέλη Κουρή, Γιάννα Κανελλοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαρίνα Ψάλτη, Δήμητρα Σιγάλα, Ντέμπορα Οντόγκ, Μιχάλης Αεράκης, ο μικρός Γιώργος Στεντούμης είναι μερικοί από αυτούς, ενώ ο Δημήτρηες Καταλειφός παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο.

Η σειρά βασίζεται στο σίριαλ «The A Word» της Keshet.

Χανιά 2016.
Μια οικογένεια σαν όλες τις άλλες. Ένα παιδί σαν όλα τα άλλα. Ή μήπως όχι; Ο μικρός Παυλής έχει χτίσει έναν δικό του «διαφορετικό» κόσμο, έναν κόσμο με μουσικές, χρώματα και συναισθήματα.
Η Ελένη και ο Γιάννης, οι γονείς του, τον φωνάζουν «διάνοια». Ο ερχομός, όμως, του Βασίλη, του μικρότερου αδελφού της Ελένης και της γυναίκας του Ιωάννας θα ανατρέψει την «κανονικότητα» της ζωής τους. Η Ιωάννα επιμένει πως κάτι τρέχει με τον μικρό. Ο Παύλος, ο παππούς, είναι ο μόνος που αποφασίζει να δει την αλήθεια κατάματα και ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου.
Η οικογένεια αντιμέτωπη με την αλήθεια. Τον αυτισμό του γιου της. Κυρίως, όμως, αντιμέτωπη με τα δικά της προβλήματα επικοινωνίας. Κι εκεί, αρχίζει η πάλη της για να καταλάβει και να αποδεχτεί. Όλοι δοκιμάζονται, καθώς οι νέες συνθήκες τους αναγκάζουν να επαναπροσδιορίσουν το τι σημαίνει ευτυχία και αγάπη.
Τελικά, πόση δύναμη θέλει για να αποδεχτείς ότι η ζωή σου δε θα ‘ναι ποτέ ξανά η ίδια; Και πως αυτή η αλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε πιο ανοιχτούς δρόμους;

entertainment.in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024