Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγωνιστικό αυτοκίνητο τραυμάτισε θανάσιμα 47χρονο θεατή στο 49ο ράλι ΔΕΘ

Αγωνιστικό αυτοκίνητο τραυμάτισε θανάσιμα 47χρονο θεατή στο 49ο ράλι ΔΕΘ

Ένας 47χρονος έχασε τη ζωή του το πρωί της Κυριακής στη Χαλικδική στη διάρκεια του 49ου ράλι ΔΕΘ, όταν παρασύρθηκε από αγωνιστικό αυτοκίνητο. Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 6ο χλμ της παλαιάς επαρχιακής οδού Παλαιοκάστρου-Πολυγύρου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος με συνοδηγό 51χρονο εξετράπη της πορείας του σε στροφή, με αποτέλεσμα να παρασύρει και να τραυματίσει θανάσιμα τον 47χρονο που παρακολουθούσε τον αγώνα και να προσκρούσει σε δέντρο. Τραυματίας ο συνοδηγός, συνελήφθη ο οδηγός, διεκόπη ο αγώνας.

Ένας 47χρονος, παλαιός οδηγός αγώνων ράλι, έχασε τη ζωή του το πρωί στη Χαλικδική στη διάρκεια του 49ου ράλι ΔΕΘ, όταν παρασύρθηκε από αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 09.45 της Κυριακής, στο 6ο χλμ της παλαιάς επαρχιακής οδού Παλαιοκάστρου-Πολυγύρου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος με συνοδηγό 51χρονο εξετράπη της πορείας του σε στροφή, με αποτέλεσμα να παρασύρει και να τραυματίσει θανάσιμα τον 47χρονο που παρακολουθούσε τον αγώνα και να προσκρούσει σε δέντρο.

Ελαφρά τραυματίας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Πολυγύρου ο συνοδηγός, ενώ ο οδηγός συνελήφθη.

Μετά την τραγική αυτή εξέλιξη, ο αγώνας ράλι διακόπηκε και όλα τα αυτοκίνητα του ράλι, με τη συνοδεία του πλοηγού του αγώνα, επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη, για την ολοκλήρωση του ράλι.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Αγωνιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Σταύρου Μαράτου σε τοπικά μέσα (voria.gr), ο θεατής βρισκόταν στο εξωτερικό μέρος της στροφής, το οποίο είναι και το πλέον επικίνδυνο και σε χαμηλότερο επίπεδο από τον δρόμο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024