Με ομιλία Τσίπρα ανοίγουν την Κυριακή οι εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ
Ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου η πρώτη συνεδρίαση της διήμερης Συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Τις εργασίες της ΚΕ αναμένεται να ανοίξει την Κυριακή το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας.
Ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου η πρώτη συνεδρίαση της διήμερης Συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που γίνεται στο ξενοδοχείο Κάραβελ.
Οι εργασίες ξεκίνησαν με την ομιλία του Γραμματέα της ΚΕ Παναγιώτη Ρήγα και συνεχίστηκαν με τις παρεμβάσεις και τοποθετήσεις μελών.
Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής συνεχίζονται αύριο Κυριακή με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
Μεγάλο μέρος της σημερινής πρώτης ημέρας συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής παρακολούθησε ο πρόεδρος του κόμματος που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλά μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και στελέχη.
Το ενδιαφέρον των μελών της Κεντρικής Επιτροπής επικεντρώθηκε σε θέματα που απασχολούν τον προσυνεδριακό διάλογο: η σχέση του κόμματος με την κοινωνία, οι σχέσεις κόμματος και κυβέρνησης, οι παρεμβάσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι θεσμικές τομές και μεταρρυθμίσεις, η δίκαιη ανάπτυξη, η ευρωπαϊκή ατζέντα.
Τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής αναμένεται να ανοίξει την Κυριακή το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59