Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «Χρυσή Μπάλα» επιστρέφει στους δημοσιογράφους

Η «Χρυσή Μπάλα» επιστρέφει στους δημοσιογράφους

Η «Χρυσή Μπάλα» επιστρέφει στους δημοσιογράφους. Το βραβείο της FIFA, που δημιουργήθηκε το 2010 με τη συγχώνευση του Ballon d'Or του France Football και του FIFA World Player, πλησιάζει στο τέλος του, λόγω της αποτυχίας των διαπραγματεύσεων για ανανέωση, που έγιναν τους τελευταίους μήνες.

Η «Χρυσή Μπάλα» επιστρέφει στους δημοσιογράφους. Το βραβείο της FIFA, που δημιουργήθηκε το 2010 με τη συγχώνευση του Ballon d’Or του France Football και του FIFA World Player, πλησιάζει στο τέλος του, λόγω της αποτυχίας των διαπραγματεύσεων για ανανέωση, που έγιναν τους τελευταίους μήνες.

Ως εκ τούτου, το βραβείο επιστρέψει πάλι να δίνεται μόνο με τις ψήφους δημοσιογράφων από ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό ανακοινώθηκε από τον γαλλικό όμιλο μέσων ενημέρωσης το βράδυ της Πέμπτης τονίζοντας: «Η Χρυσή Μπάλα επιστρέφει στο σπίτι».

Η «Χρυσή Μπάλα»… γεννήθηκε, όπως το Ευρωπαϊκό Κύπελλο το 1956 και το 2010, υπό την προεδρία του Ζεπ Μπάτερ στην FIFA, καταβλήθηκαν 15.000.000 ευρώ στον Όμιλο Amaury, που έχει την L’Equipe και το France Football, προκειμένου να αποκτηθούν τα δικαιώματα του τροπαίου.

Με την άφιξη του Τζάνι Ινφαντίνο στην προεδρία της σχέσης της FIFA, υπήρξε ρήξη και αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η συμφωνία, μιας και επιθυμεί ένα βρεβείο που να δίνεται αποκλειστικά από την παγκόσμια ομοσπονδία. Τώρα η FIFA θα πρέπει να αποφασίσει εάν επαναφέρει το FIFA World Player, που χορηγήθηκε μόνο του μεταξύ 1991 και 2009, με τις ψήφους των προπονητών και των αρχηγών όλων των ομάδων και ομοσπονδιών.

Να σημειωθεί ότι από το 2010, μόνο δύο παίκτες, Μέσι και Ρονάλντο έχουν πάρει την «Χρυσή Μπάλα» της FIFA.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024