Έως 25 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στους παιδικούς σταθμούς
Τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν σε παιδικούς σταθμούς παιδιά των οποίων οι γονείς δεν κατάφεραν να λάβουν voucher στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2016 - 2017 δίνει η ΕΕΤΑΑ.
Τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν σε παιδικούς σταθμούς παιδιά των οποίων οι γονείς δεν κατάφεραν να λάβουν voucher στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2016 – 2017 δίνει η ΕΕΤΑΑ.
Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης καλεί τους επιλαχόντες γονείς ή κηδεμόνες που έμειναν εκτός της αρχικής διαδικασίας επιλογής, λόγω εξάντλησης του προϋπολογισμού, να δηλώσουν έως και τις 25 Σεπτεμβρίου την πρόθεσή τους να τους χορηγηθεί voucher.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στην ΕΕΤΑΑ ΑΕ βεβαίωση του φορέα – δομής παροχής των σχετικών υπηρεσιών περί αποδοχής του τέκνου ή των τέκνων τους, στην περίπτωση που τους χορηγηθεί voucher.
Η αίτηση των υποψηφίων, καθώς και η σχετική βεβαίωση του φορέα – δομής πρέπει να υποβληθούν, σε αρχεία μορφής pdf στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν: Αίτηση – Δήλωση για τη χορήγηση πρόσθετων «Αξιών Τοποθέτησης» (voucher) και Βεβαίωση – Δήλωση του φορέα – δομής για κάθε παιδί, ότι διαθέτει θέση στη συγκεκριμένη δομή και κατηγορία.
Η ΕΕΤΑΑ θα χορηγήσει voucher στους ανωτέρω υποψήφιους σύμφωνα με τη μοριοδότηση που έχει ήδη διενεργήσει, έως την εξάντληση του προϋπολογισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φωτιά σε αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Συγγρού
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (8/7): «Δράση» με το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού
- Greek Tax Authority: No Such Thing as Free Gifts for Influencers
- Σκύλος μόνος στο αυτοκίνητο το καλοκαίρι: Αρκούν 10 λεπτά για να απειληθεί η ζωή του
- Άργος: Αστυνομικοί πυροβόλησαν άνδρα που «προσπάθησε να διαφύγει τον έλεγχο» – Νοσηλεύεται στην Αττική
- Παναθηναϊκός: Πώς διαμορφώνεται το ρόστερ μετά τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Γιαμπουσέλε
- Μύκονος: Κώστας Σλούκας, Jan Vesely και Bryant Dunston απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές στο νησί
- Ιταλία: Η Βαρένα βάζει πρόστιμα στα… μαγιό ως απάντηση στον υπερτουρισμό – Έως 200 ευρώ στους παραβάτες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442