Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέσα ο Αλμέιδα, έξω ο Λάζαρος από την αποστολή για Βέροια

Μέσα ο Αλμέιδα, έξω ο Λάζαρος από την αποστολή για Βέροια

Στην αποστολή για τον αγώνα με τη Βέροια (Σάββατο, 20:00) συμπεριλήφθηκε ο Ούγκο Αλμέιδα. Κάτι που είχε αρχίσει να φαίνεται από χθες, όταν ο Πορτογάλος έδειξε σαφή σημάδια βελτίωσης στο πρόβλημά του στη μέση.

Στην αποστολή για τον αγώνα με τη Βέροια (Σάββατο, 20:00) συμπεριλήφθηκε ο Ούγκο Αλμέιδα. Κάτι που είχε αρχίσει να φαίνεται από χθες, όταν ο Πορτογάλος έδειξε σαφή σημάδια βελτίωσης στο πρόβλημά του στη μέση.

Αυτό, όμως, που δεν περίμενε ούτε ο Κετσπάγια, ήταν η πλήρης ανάρρωση του από σήμερα, καθώς ο Αλμέιδα έβγαλε χωρίς πρόβλημα την προπόνηση και έπαιξε με τους βασικούς στο διπλό. Αρα, όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ενώ εκτός λόγω ίσωης έμεινε και ο Κώστας Γαλανόπουλος. Αμφότεροι αποκλείστηκαν από την αποστολή μαζί με τον τρίτο γκολκίπερ, Ηλία Βούρα και τους Μανωλά, Ζόριτς

Ετσι, την 21μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Μπάρκας, Ανέστης, Ντίαζ, Λαμπρόπουλος, Λέσκοτ, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πατίτο, Τζανετόπουλος, Αλμέιδα, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Μπακασέτας

Αλμέιδα: «Δεν περιμένουμε εύκολο ματς στη Βέροια»

Το πρόσωπο των ημερών είναι για την ΑΕΚ ο Ούγκο Αλμέιδα. Σκόρερ του καλύτερου γκολ της πρεμιέρας, MVP του αγώνα με την Ξάνθη, προλαβε να αναρρώσει σε χρόνο ρεκόρ από τραυματισμό στη μέση. Ενόψει της αναμέτρησης με τη Βέροια το Σάββατο, ο Πορτογάλος στράικερ δήλωσε στη Nova:

«Η ΑΕΚ σε κάθε παιχνίδι μπαίνει για τη νίκη. Είτε είναι εντός, είτε εκτός έδρας. Αφού θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να στοχεύουμε στον τίτλο, το σκεπτικό μας είναι σε οποιοδήποτε γήπεδο μπαίνουμε να έχουμε ως στόχο τη νίκη. Να μπαίνουμε στο γήπεδο ως πρωταθλητές. Αυτό θα κάνουμε και στη επόμενο ματς, έτσι ώστε να καταφέρουμε να φύγουμε απ’ την έδρα τους με τη νίκη.

Είναι δύσκολο για κάθε ομάδα που δέχεται έξι γκολ στην πρώτη αγωνιστική. Ο προπονητής τους όμως έχει τον χρόνο για να διορθώσει ό,τι δεν πήγε καλά εκείνη τη μέρα. Σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε εύκολο παιχνίδι, αφού ξέρουμε ότι η Βέροια παίζει μπροστά στον κόσμο της και είναι το πρώτο ματς εντός έδρας, γι’ αυτό και θα προσπαθήσει να κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί».

Επίσης, στο περιθώριο της βράβευσής του, τόνισε:

«Είναι αλήθεια ότι δεν περίμενα να κατακτήσω το βραβείο του MVP. Το γκολ που πέτυχα ήταν πράγματι πολύ καλό και το περίμενα, αλλά όχι το δεύτερο βραβείο Το πιο βασικό για μένα αυτή τη στιγμή είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος με την κατάκτηση των δύο βραβείων αλλά προσπαθώ να το «ξεχάσω» προκειμένου να συγκεντρωθώ στον πολύ σημαντικό αγώνα που έχουμε το Σάββατο, για να προσπαθήσουμε πάλι όλοι μαζί ώστε να πάρει η ομάδα τους τρεις βαθμούς.

Έγιναν αρκετοί αγώνες, μπήκαν πολλά γκολ και υπήρχαν πολλοί καλοί παίκτες που συμμετείχαν και σκόραραν. Βέβαια είμαι πολύ χαρούμενος για τα βραβεία και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω μόνος μου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024