Νεκροί μητέρα και γιος από φωτιά σε διαμέρισμα στο Μενίδι
Νεκροί βρέθηκαν τα ξημερώματα δύο άνθρωποι μετά από φωτιά σε διαμέρισμα στο Μενίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια ηλικιωμένη 80 ετών και τον 45χρονο γιο της. Και οι δύο αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας.
Απανθρακωμένοι βρέθηκαν μία γυναίκα 80 ετών και ο 45χρονος γιος της στο Μενίδι, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στην περιοχή Προφήτης Ηλίας, επί της οδού Μιλτιάδου.
Η φωτιά άρχισε στις 5 τα ξημερώματα και οι πυροσβέστες που κατέφθασαν για να τη σβήσουν βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, αφού και οι δύο ήταν απανθρακωμένοι.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξεκίνησε από το σαλόνι και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα στο υπόλοιπο σπίτι, ενώ τόσο η μητέρα, όσο και ο γιός της αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας.
Τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΠΑΣΟΚ: Υδρογονάνθρακες χωρίς κοινωνικό αντίκρισμα – Αφήνουν άδειο τον «κουμπαρά» του ασφαλιστικού των επόμενων γενεών
- Η επί 25 χρόνια υπεύθυνη κάστινγκ των ταινιών του Τζέιμς Μποντ δεν θέλει να αλλάξει η «συνταγή»
- Γερμανία: Ένας 68χρονος νάρκωνε, βίαζε και βιντεοσκοπούσε τα θύματά του
- Φιάσκο το αυστραλιανό σχέδιο που θα κρατούσε τα παιδιά μακριά από τα social media
- Είναι μύθος: Ο Χάαλαντ επέστρεψε στη Νορβηγία με… ρακούν στο χέρι (vids, pics)
- Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στην περιοχή Ύπατο Θήβας
- Ανεξάρτητος από σήμερα ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος – Αποχώρησε από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
- Νέα κοινωνική δομή ετοιμάζεται στο Δήμο Αθηναίων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442