Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προλαβαίνει Μπεσίκτας ο Μήτρογλου, σύμφωνα με την «A Bola»

Προλαβαίνει Μπεσίκτας ο Μήτρογλου, σύμφωνα με την «A Bola»

Ο Κώστας Μήτρογλου , φαίνεται ότι κερδίζει τη μάχη με τον χρόνο και θα είναι έτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση με την Μπεσίκτας, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. O Ελληνας επιθετικός είχε αποκλειστεί από την αποστολή των πρωταθλητών για το ματς στην Αρούκα (1-2), ενώ δεν προπονήθηκε την Κυριακή μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά σύμφωνα με την «A Bola», αναμένεται να αγωνιστεί στην επίθεση, μαζί με τον Γκονσάλο Κέδες. Ζόνας και Χιμένες παραμένουν τραυματίες.

Ο Κώστας Μήτρογλου , φαίνεται ότι κερδίζει τη μάχη με τον χρόνο και θα είναι έτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση με την Μπεσίκτας, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

O Ελληνας επιθετικός είχε αποκλειστεί από την αποστολή των πρωταθλητών για το ματς στην Αρούκα (1-2), ενώ δεν προπονήθηκε την Κυριακή μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά σύμφωνα με την «A Bola», αναμένεται να αγωνιστεί στην επίθεση, μαζί με τον Γκονσάλο Κέδες. Ζόνας και Χιμένες παραμένουν τραυματίες.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια, είπε ότι οι αγώνες με την Μπάγερν την περασμένη περίοδο, έδειξαν ότι είναι «σημαντικό να πιστεύουμε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο». Ο Βιτόρια είπε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στο BBC.

«Είναι δυνατόν να πολεμήσουμε τους γίγαντες της Ευρώπης και να απολαύσουμε το Champions League. Πήγαμε πολύ καλά στο Champions League και είδαμε ότι είναι δυνατό να κερδίσεις και να ξεπεράσεις εμπόδια. Οι παίκτες πιστεύουν πολύ πιο δυνατά».

Ο προπονητής της Μπενφίκα, υποστηρίζει ότι ο όμιλος με Μπεσίκτας, Νάπολι και Ντιναμό Κιέβου, είναι ισορροπημένος. «Όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες και πιστεύουν ότι μπορούν να περάσουν. Στόχος μας, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, είναι να περάσουμε τη φάση των ομίλων και γι αυτό θα δουλέψουμε βήμα προς βήμα», πρόσθεσε.

Ο Ρουί Βιτόρια, είπε επίσης ότι ο θάνατος των γονιών του την ίδια ημέρα, τον έκανε να αντιμετωπίζει τη ζωή, το ποδόσφαιρο, τους παίκτες και τον αγώνα με διαφορετικό τρόπο.

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχει χρόνος. Δεν μπορεί να με επηρεάσει κάτι, αφού έχω περάσει χειρότερα. Το γεγονός που βίωσα, με βοήθησε να γίνω ισχυρότερος και να ξεπερνάω τις δυσκολίες με ηρεμία. Είμαι προετοιμασμένος για τα πάντα,» ομολόγησε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024