Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Karl Rocks 2017: H περιπετειώδης υπόσταση ενός αστού

Opel Karl Rocks 2017: H περιπετειώδης υπόσταση ενός αστού

Η γερμανική φίρμα δρομολογεί μια πιο περιπετειώδους λογικής έκδοση στην γκάμα του entry-level μοντέλου της με αφετηρία την προσεχή έκθεση της γαλλικής πρωτεύουσας

Η γερμανική φίρμα δρομολογεί μια πιο περιπετειώδους λογικής έκδοση στην γκάμα του entry-level μοντέλου της με αφετηρία την προσεχή έκθεση της γαλλικής πρωτεύουσας.

Το Opel Karl Rocks, όπως ονομάζεται η νέα έκδοση αποτελεί σύμφωνα με τις συστάσεις της φίρμας «ένα μικρό αυτοκίνητο με κομψά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και εξοπλιστικά στοιχεία μεγαλύτερης και ακριβότερης κατηγορίας αυτοκινήτων, και το οποίο μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της αστική ζούγκλα, εντυπωσιάζοντας με την SUV εμφάνισή του».

Επί της ουσίας το Karl Rocks ακολουθεί ακριβώς την ίδια συνταγή με το Adam Rocks, διαθέτοντας αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 1,8 εκατοστά και ορισμένα περιπετειώδη σχεδιαστικά χαρακτηριστικά όπως οι ράγες οροφής, οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες και τα προστατευτικά στους θόλους και στα κατώτερα πλευρικά τμήματα.

Στο εσωτερικό του, το πεντάθυρο Karl Rocks προσφέρει μια επιπλέον επιλογή επενδύσεων ειδικά σχεδιασμένη για το σκεπτικό της έκδοσης, ενώ στις επιλογές του προστίθεται το Radio R 4.0 Intellilink σύστημα σε συνδυασμό με το γνωστό σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με λειτουργικά Apple CarPlay και Android Auto.

Αν και προς το παρόν η γερμανική φίρμα δεν δημοσιοποιεί στοιχεία για τα μηχανικά σύνολα, το Karl Rocks αναμένεται να διατεθεί με τον ίδιο ατμοσφαιρικό τρικύλινδρο κινητήρα που εφοδιάζει το «απλό» Karl σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων, ενώ αντιστοίχως αναμένεται να ισχύσει και για τον εξοπλισμό του με το περιπετειώδες Karl να διαθέτει σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης και cruise control με περιοριστή ταχύτητας.

auto.in.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024