Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Λυπάται» η Κλίντον για τα σχόλια περί άθλιων υποστηρικτών του Τραμπ

«Λυπάται» η Κλίντον για τα σχόλια περί άθλιων υποστηρικτών του Τραμπ

Ως «λάθος» υποχώρησε η Χίλαρι Κλίντον από τον χαρακτηρισμό «άθλιοι» για τους μισούς υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ, αναγνωρίζοντας πως (όπως είχε πει και αρχικά) επρόκειτο για χονδροειδή γενίκευση. Η υποψήφια των Δημοκρατικών υπογράμμισε ωστόσο ότι θα συνεχίσει να επιτίθεται «στη ρητορική μίσους» που διαχέει ο Τραμπ, που ήταν και ο αρχικός στόχος της αναφοράς της.

Ως «λάθος» υποχώρησε η Χίλαρι Κλίντον από τον χαρακτηρισμό «άθλιοι» για τους μισούς υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ, αναγνωρίζοντας πως (όπως είχε πει και αρχικά) επρόκειτο για χονδροειδή γενίκευση.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών υπογράμμισε ωστόσο ότι θα συνεχίσει να επιτίθεται «στη ρητορική μίσους» που διαχέει ο Τραμπ, που ήταν και ο αρχικός στόχος της αναφοράς της.

Σε δήλωσή της μετά τις αντιδράσεις -στην κορυφή των οποίων είχε βρεθεί ο ίδιος ο Τραμπ, μιλώντας για προσβολή «χιλιάδων σκληρά εργαζόμενων Αμερικανών»- η Χίλαρι Κλίντον σημείωσε ότι τα λόγια της ήταν «χονδοειδής γενίκευση».

«Κι αυτό δεν είναι ποτέ καλή ιδέα» ανέφερε η ανακοίνωση της υποψηφίος, προσθέτοντας πως ήταν λάθος να πει ότι «οι μισοί υποστηρικτές του Τραμπ ανήκουν στο καλάθι των άθλιων».

Ωστόσο υπογράμμισε, εντάσσοντας την αναφορά στην επίθεσή της στη «ρητορική μίσους του Τραμπ», ότι θα συνεχίσει να στηλιτεύει αυτό που η ίδια χαρακτήρισε «προακατάληψη και παράνοια» πάνω στην οποία «έχει χτίσει την εκστρατεία του ο Τραμπ, δίνοντας βήμα σε απόψεις γεμάτες μίσος».

«Πολλοί από τους υποστηρικτές του Τραμπ είναι σκληρά εργαζόμενοι Αμερικανοί που απλώς δεν αισθάνονται ότι το οικονομικό ή το πολιτικό μας σύστημα λειτουργεί υπέρ τους» ανέφερε η Κλίντον.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024