Φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Πάτρας με 84-49
Στο Μέτσοβο έδωσε τον πρώτο του αγώνα ο Ολυμπιακός για τη φετινή περίοδο. Στο φιλικό με τον Απόλλωνα Πάτρας επιβλήθηκε με 84-49.
Στο Μέτσοβο έδωσε τον πρώτο του αγώνα ο Ολυμπιακός για τη φετινή περίοδο. Στο φιλικό με τον Απόλλωνα Πάτρας επιβλήθηκε με 84-49 (40-35 ημίχρονο).
Πρώτος σκόρερ του αγώνας ήταν ο Γκριν με 17 πόντους (3 τρίποντα), ενώ ακολούθησαν ο Πρίντεζης με 11 και ο Μάντζαρης με 10 (2 τρίποντα).
Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίσθηκαν με πένθος στις φανέλες τους, τιμώντας τη μνήμη της συζύγου του προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Ιωάννας Αγγελοπούλου – Στάχτου.
Πριν από το τζάμπολ του αγώνα οι δυο ομάδες και ο κόσμος που βρίσκονταν στο κλειστό του Μετσόβου κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της εκλιπούσας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
- Τα… μαθηματικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague – Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί συνδυασμοί για εξάδα και play in (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442