Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ενώπιον της Δικαιοσύνης 46χρονος και 69χρονος για αποπλάνηση ανηλίκων

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν δύο άνδρες, 46 και 69 ετών, που κατηγορούνται για αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών, δύο δεκάχρονων και 13χρονης, σε Πειραιά και δυτική Αττική.

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν δύο άνδρες που κατηγορούνται για αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών.

Στην πρώτη περίπτωση, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας συνελήφθη στην περιοχή του Ρέντη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 46χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είχε ασελγήσει σε βάρος 10χρονης.

Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία, για αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, ο οποίος εξέδωσε ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής πέρασαν χειροπέδες σε 69χρονο, το βράδυ της Δευτέρας, στο Περιστέρι.

Όπως κατηγορείται, από τα Χριστούγεννα του έτους 2015 έως και τις 5 Σεπτεμβρίου 2016, σε πατάρι καταστήματος (φωτογραφείο) ιδιοκτησίας του είχε ασελγήσει κατ’ επανάληψη σε βάρος 10χρονης και 13χρονης ξαδέλφης της, στις οποίες προσέφερε κάθε φορά μικρά χρηματικά ποσά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, για αποπλάνηση παιδιών και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, και τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024