Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το δανεισμό, για έναν χρόνο, του Νίκολας Μαρτίνες, που δεν υπολογιζόταν από τον Πάουλο Μπέντο, στη Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς της Αυστραλίας. Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ανόρθωση ως δανεικός και έπαιξε συνολικά σε 33 ματς και σημείωσε δύο γκολ. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Νίκολας Μαρτίνες στην Western Sydney Wanderers FC».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.