Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος

Πέθανε το βράδυ της Κυριακής ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος, καταφεύγοντας στη λύση της μη υποβοηθούμενης ευθανασίας. Στο Youtube ανέβηκε και το σχετικό βίντεο του αποχαιρετισμού, ενώ και η σύζυγός του το ανακοίνωσε μέσω Facebook.

Πέθανε το βράδυ της Κυριακής ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος, καταφεύγοντας στη λύση της μη υποβοηθούμενης ευθανασίας.

Η σύζυγός του το έγραψε στο Facebook: «Αγάπη μου, καλό σου ταξίδι. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου!»

H ΝΔ σε ανακοίνωσή της εκφράζει θλίψη για την απώλεια: «Διακρίθηκε για τη μαχητικότητά του, τον ασυμβίβαστο και, πολλές φορές, αιρετικό λόγο του. Αρθρογραφούσε με γνώμονα τη δημιουργικότητα και την αξιοπρέπεια, ενώ σημαντική ήταν και η συγγραφική του παρουσία. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.»

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη το μεσημέρι (15:00) στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας.

Πριν από λίγο καιρό είχε συγκλονίσει η εξομολόγησή του σε εκπομπή καναλιού ότι πάσχει από καρκίνο και θέλει να υποβληθεί σε ευθανασία.

Στη σελίδα του στο Youtube ανέβηκε και το παρακάτω βίντεο με το εξής μήνυμα:

«Από το βράδυ της Κυριακής, ο Αλέξανδρος Βέλιος δεν θα είναι πια μαζί μας… Εγκατέλειψε γενναία τον κόσμο τούτο, καταφεύγοντας τελικά στη λύση της μη υποβοηθούμενης ευθανασίας, στο σπίτι του στο Γέρακα! Το βίντεο περιλαμβάνει το τελευταίο του ΑΝΤΙΟ – ένα ιδιόχειρο σημείωμα διαβασμένο (ηχητικό) από τον ίδιο.»

«Ο Αλέξανδρος Βέλιος υπήρξε ένας από τους σπάνιους ανθρώπους που ακόμα και με το θάνατό τους κατόρθωσαν να εκφράσουν αγάπη για τη ζωή», αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter για τον θάνατο του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου.

Και τονίζει σε διαδοχική ανάρτησή του:«Έφυγε με την αξιοπρέπεια που επέβαλαν οι απόψεις του. Θέλω να εκφράσω στους οικείους του το θαυμασμό και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024