Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Φιλικές νίκες για Αστέρα, Πλατανιά, Λεβαδειακό και Κέρκυρα

Φιλικές νίκες για Αστέρα, Πλατανιά, Λεβαδειακό και Κέρκυρα

Αρκετές φιλικές αναμετρήσεις είχε το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ο Παναιτωλικός και η Λάρισα έμειναν στο 0-0 στο φιλικό που διεξήχθη στο Αγρίνιο. Ο Αστέρας πικράτησε με 1-0 του Παναρκαδικού στην Τρίπολη, ο Πλατανιάς επιβλήθηκε με 4-2 του Εργοτέλη στα Χανιά. Φιλική νίκη επί της Λαμίας με 1-0 πέτυχε ο Λεβαδειακός στη Λιβαδειά, ενώ παίζοντας με αρκετούς αναπληρωματικούς η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1, με τον Αγροτικό Αστέρα σε φιλικό ματς που διεξήχθη στα Πηγάδια. Τέλος, αν και βρέθηκε να χάνει, η Κέρκυρα επιβλήθηκε με 2-1 της Βέροιας στο νησί των Φαιάκων.

Αρκετές φιλικές αναμετρήσεις είχε το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ο Παναιτωλικός και η Λάρισα έμειναν στο 0-0 στο φιλικό που διεξήχθη στο Αγρίνιο.

Ο Αστέρας πικράτησε με 1-0 του Παναρκαδικού στην Τρίπολη, ο Πλατανιάς επιβλήθηκε με 4-2 του Εργοτέλη στα Χανιά.

Φιλική νίκη επί της Λαμίας με 1-0 πέτυχε ο Λεβαδειακός στη Λιβαδειά, ενώ παίζοντας με αρκετούς αναπληρωματικούς η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1, με τον Αγροτικό Αστέρα σε φιλικό ματς που διεξήχθη στα Πηγάδια.

Τέλος, αν και βρέθηκε να χάνει, η Κέρκυρα επιβλήθηκε με 2-1 της Βέροιας στο νησί των Φαιάκων.

Αναλυτικά:

Παναιτωλικός – Λάρισα 0-0

Ο Παναιτωλικός ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά η Λάρισα έφυγε αήττητη (0-0) από το φιλικό που διεξήχθη στο Αγρίνιο.

Ο τραυματισμός του Τάσου Παπάζογλου στο γόνατο (αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο) είναι αυτός που προβληματίζει περισσότερο τον Γιάννη Ματζουράκη και τους συνεργάτες του, ωστόσο, πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί ο έμπειρος αμυντικός.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Ματζουράκης): Κυριακίδης (76’ Κριστιάνο), Κούσας, Μάκος, Κλέσιο (80’ Κουτρομάνος), Τσοκάνης, Παπάζογλου (24’ λ.τ. Ρότσα), Πάουλο, Φερέιρα (64’ Λεντέσμα), Τομανέ, Ουάρντα (88’ Ρόσα), Μαρκόβσκι (64’ Μουνιός).

ΑΕΛ (Α.Αναστασιάδης): Ξενοδόχοφ, Ναβάρο, Φάρκας, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Βαρέλα, Ντέλετιτς, Ναζλίδης.

Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Καπός, Μαρουκάκης, Ουρτάδο, Λαμπρόπουλος, Ντοντό, Κουτσιανικούλης, Ρέντζας

Αστέρας Τρίπολης – Παναρκαδικός 1-0
Το γκολ του Μάσα στο 44΄ (η μπάλα βρήκε στον Κυριακόπουλο κι άλλξε πορεία) έκρινε την φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες της Τρίπολης, τον Αστέρα και τον Παναρκαδικό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν νικήτρια με 1-0, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι πολύ «φτωχό» με βάση τις ευκαιρίες που έχασαν οι γηπεδούχοι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Χάβος): Κοσίτσκι (61′ Αθανασιάδης), Μπέρτος (73′ Ιγκορ), Σεφίλ (61′ Ιγκλέσιας), Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Δημούτσος (73′ Νίκο Φερνάντεθ), Τσουκαλάς, Φαρίνα (46′ Χαμντανί), Μάσα, Καλτσάς, Γκόντο (61′ Κώτσιρας)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γ. Αντωνόπουλος): Ψυχογιός (79′ Τσιώσης), Χουστουλάκης (79′ Πετρόπουλος), Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Μπούτας (79′ Βουτσελάς), Αρώνης (71′ Αρδάμης), Καδάς, Σταθουλόπουλος (79′ Μπίσσιας), Παπουτσής (61′ Γκρόσιος), Σαλαπάτας (71′ Δήμος), Ραχίμ (61′ Μέλλος).

Πλατανιάς – Εργοτέλης 4-2

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ο Πλατανιάς επιβλήθηκε με 4-2 του Εργοτέλη σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη επί κρητικού εδάφους. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου προηγήθηκε με 4-0 (44΄ Γιακουμάκης, 51΄ Μανούσος, 57΄ Αποστολόπουλος, 84΄ Παπανικολάου), χαλάρωσε στο φινάλε με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο γκολ από τον Καϊμακούδη, στο 87΄ και 90΄ αντίστοιχα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτις, Μενδρινός, Αποστολόπουλος, Μανούσος, Τσουράκης, Γιακουμάκης. Στο δεύτερο μέρος μπήκαν οι: Κοκκαλάς, Κάργας, Πριντέτα, Μουνάφο, Ηλιάδης, Ντίνας, Ντιλαβερ, Παπανικολάου, Σκουλουδάκης, Ρενάτο, Ντεβέσα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Στεφανάκος (74’ Βασιλειάδης), Καρράς, Τζανής (48’ Κολόκας), Δημήτρης, Τσουμάγκας, Μισέλ (62’ Βογιατζής), Ρουσάκης, Κοιλιάρας (62’ Πόι), Καλέ (79’ Λυδάκης), Λεάλ (79’ Μανουσάκης), Κατσικοκέρης (66’ Καϊμακαμούδης).

Λεβαδειακός – Λαμία 1-0

Φιλική νίκη επί της Λαμίας με 1-0 πέτυχε ο Λεβαδειακός στην αναμέτρηση προετοιμασίας των δύο ομάδων που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε ο Βασιλείου στο 16’. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια είχαν την πρωτοβουλία των κίνησεων, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Τσέναμο. Η Λαμία, μάλιστα, «άγγιξε» την ισοφάριση στο 87΄, με την κεφαλιά του Παπαευθυμίου να σταματάει στο δοκάρι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ντόστανιτς): Δασκαλάκης, Μουλόπουλος, Ουονκ, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Καλτσάς, Παππάς, Σένκα, Μπελγκαζουανί, Βασιλείου.

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Πεταυράκης, Όμο, Μπουλούλης, Τσούκαλος, Αυγενικού, Καραγιάννης, Πίντο.

Αγωνίστηκαν επίσης: Μπλάζιτς, Παπαργυρίου, Τζόκιτς, Ντουρμισάι, Βαλλιός, Βασιλόγιαννης, Παπαευθυμίου, Πατσαρούχας, Μανιάς (υπό δοκιμήν).

Ξάνθη – Αγροτικός Αστέρας 1-1

Παίζοντας με αρκετούς αναπληρωματικούς η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1, με τον Αγροτικό Αστέρα σε φιλικό ματς που διεξήχθη στα Πηγάδια. Στο 12ο τεστ προετοιμασίας που έδωσε η ακριτική ομάδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που προορίζονται να δίνουν… ανάσες στους βασικούς.

Το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Φελίπε στο 20΄, ενώ στο 34΄ ο Μελισσόπουλος έβαλε μπροστά στο σκορ τη Ξάνθη (1-0). Οι Θεσσαλονικείς «απάντησαν» στο 63΄ με το απευθείας φάουλ του Τεγούση.

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος (66’ Δεμένικος), Κολλαράς (30’ Παπάζογλου), Λισγάρας, Σβάρνας (66’ Μελιόπουλος), Χατζητερζόγλου, Παπαγεωργίου, Λουσέρο (86’ Παπαδόπουλος), Σολτάνι (86’ Ζουμπουλίδης), Μελισσόπουλος (82’ Καπτέλι), Κώστας (77’ Σουλεϊμάν Οκάν), Γιουνές

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νεντίδης): Γιακουμής, Φελίπε, Γκοτοβός, Κυριακίδης, Ουνγιαλίδης, Κουκολής, Τεγούσης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Δεινόπαπας, Γκέκας.

Έπαιξαν και οι: Γιακουμής, Αργυρίου, Βαφέας, Μπουτζίκκος, Έππας, Μπάρι, Γκέσιος, Παπαδημητρίου, Πάλλας.

Κέρκυρα – Βέροια 2-1

Αν και βρέθηκε να χάνει, η Κέρκυρα επιβλήθηκε με 2-1 της Βέροιας στην τρίτη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στη διάρκεια της προετοιμασίας τους ενόψει της έναρξης της Super League.

Στα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν η Βέροια έμεινε αήττητη (νίκη και ισοπαλία), ωστόσο, σήμερα αν και προηγήθηκε στο 24΄ με το πέναλτι του Βίτι, οι «Φαίακες» κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να ανματρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Με το πέναλτι του Τουράμ αρχικά και το γκολ του Αντιλέχου στο 78΄ η ομά;δα του Μιχάλη Γρηγορίου πήρε τη νίκη που δικαιούτο με βάση τη συνολική εικόνα της στο παιχνίδι.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ. Γρηγορίου): Αραμπατζής (62’ Κουτζαβασίλης), Ντιμιτρόφσκι (70’ Αντιλέχου), Ναζίμ (46’ Γεωργακόπουλος), Βενέτης (46’ Ιωάννου), Γεωργίου (70’ Αρναρέλλης), Ζορμπάς (70’ Παμλίδης), Γκόμες, Επστάιν (70’ Χιντζίδης), Τουράμ (70’ Ανδρεόπουλος), Ζαραδούκας (70’ Σπίνουλας).

ΒΕΡΟΙΑ (Αλ. Βοσνιάδης): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος (72’ Μαλόν), Χαροντάκης, Ασίγκμπα, Μελίσσης (73’ Μαραγκός), Μπαλάφας, Παπαστεριανός, Άρτσε (46’ Λινάρδος), Μίλιεβιτς (58’ Σαρπόνγκ), Σισίνιο (72’ Άντονις), Βίτι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο