Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπουδαίο «διπλό» η Γαλλία στο Μπάρι, επίδειξη δύναμης από Ισπανία

Σπουδαίο «διπλό» η Γαλλία στο Μπάρι, επίδειξη δύναμης από Ισπανία

Η Γαλλία νίκησε 3-1 την Ιταλία στο Μπάρι, σ΄ένα φιλικό που θα μείνει στην ιστορία. Κι αυτό γιατί, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ο 17χρονος Τζανλουϊτζι Ντοναρούμα, αντικαθιστώντας στο ημίχρονο τον 38χρονο Τζανλουϊτζι Μπουφόν!

Η Γαλλία νίκησε 3-1 την Ιταλία στο Μπάρι, σ΄ένα φιλικό που θα μείνει στην ιστορία. Κι αυτό γιατί, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ο 17χρονος Τζανλουϊτζι Ντοναρούμα, αντικαθιστώντας στο ημίχρονο τον 38χρονο Τζανλουϊτζι Μπουφόν!

Ο γκολκίπερ της Μίλαν έγινε ο νεότερος τερματοφύλακας που έχει αγωνιστεί στη «Σκουάντρα Ατζούρα», αλλά και νεότερος ποδοσφαιριστής γενικά τα τελευταία 105 χρόνια!

Οι Μαρσιάν (16΄), Ζιρού (28΄) και Καρζαουά (81΄) πέτυχαν τα γκολ των «τρικολόρ» ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Γκρατσιάνο Πελέ στο 21΄.

Το Γιβραλτάρ δεν… γλίτωσε στην Πορτογαλία

Για 70 λεπτά το Γιβραλτάρ κρατούσε σε αξιοπρεπή επίπεδα το σκορ, στο φιλικό με την Πορτογαλία. Τελικά, οι πρωταθλητές Ευρώπης του Φερνάντο Σάντος επικράτησαν… περπατώντας με 5-0 καθώς πέτυχαν τρία γκολ μέσα σε έξι λεπτά, ενώ έχασαν ευκαιρίες ακόμα και για διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Μέχρι το 73΄ το σκορ ήταν μόλις στο 2-0 από τα γκολ του αρχηγού Νάνι (απόντος του Κριστιάνο Ρονάλντο) στο 27΄ και το 55΄. Στο 73΄ σκόραρε στο ντεμπούτο του ο νεαρός Ζοάο Κανσέλο και ακολούθησαν τα γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα (76΄) και του Πέπε (79΄).

Το Γιβραλτάρ, αντίπαλος της εθνικής μας την Τρίτη στην πρεμιέρα των προκριματικών για το Μουντιάλ 2018, παρατάχθηκε με τους: Πέρεθ (46΄ Ρομπά), Ράιαν Κασιάρο, Τζόζεφ Τσιπολίνα (75΄ Γκίλινγκ), Ρόι Τσιπολίνα, Γουάιζμαν, Γκαρθία, Ολιβέρο, Γουόκερ (88΄ Μπαρνέτ), Πάγιας (63΄ Μπόσιο), Μπάρντον (25΄ Ερνάντες), Κάιλ Κασιάρο (63΄ Γιόμε)


Επίδειξη δύναμης η Ισπανία στο Βέλγιο

Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε η ανανεωμένη εθνική Ισπανίας, νικώντας 2-0 το Βέλγιο στις Βρυξέλλες. Στο φιλικό που έγινε το «Ρουά Μποντουέν» η «Λα Ρόχα» του Χουλέν Λοπετέγκι κυριάρχησε ολοκληρωτικά και έφτασε στην τελική επικράτηση με δύο γκολ του Νταβίντ Σίλβα (34΄, 62΄-πέναλτι)

Οσο για τους Βέλγους, που βρίσκονται στον προκριματικό όμιλο της Ελλάδας για το μουντιάλ 2018, παρουσιάστηκαν αγνώριστοι στο ντεμπούτο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον πάγκο τους. Ο Ισπανός προπονητής παρέταξε τους: Κουρτουά, Μονιέ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνγκεν, Ζ. Λουκάκου, Βίτσελ, Εντέν Αζάρ, Νάινγκολαν (46΄ Ντεμπελέ), Φερέιρα-Καράσκο (77΄ Μιραλάς), Ντε Μπράιν (87΄ Ντεφούρ), Οριγκί (67΄ Ρ. Λουκάκου).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024