
Samsung: Ανακαλεί το Galaxy Note 7 διεθνώς
Στη σκιά των περιστατικών που αναφέρουν ότι κάποια από τα νεότερα premium smartphone της Samsung πιάνουν φωτιά και εκρήγνυται, ο νοτιοκορεάτης κατασκευαστής ανακοίνωσε την ανάκληση του τηλεφώνου δύο μόλις εβδομάδες μετά την πρώτη κυκλοφορία του σε 10 χώρες, μεταδίδει το Bloomberg.
Στη σκιά των περιστατικών που αναφέρουν ότι κάποια από τα νεότερα premium smartphone της Samsung πιάνουν φωτιά και εκρήγνυται, ο νοτιοκορεάτης κατασκευαστής ανακοίνωσε την ανάκληση του τηλεφώνου δύο μόλις εβδομάδες μετά την πρώτη κυκλοφορία του σε 10 χώρες, μεταδίδει το Bloomberg.
Ο Koh Dong Jin, επικεφαλής του τμήματος Mobile δήλωσε σήμερα, Παρασκευή ανακοίνωσε την ανάκληση του Samsung Galaxy Note 7 διεθνώς. Όσοι έχουν αγοράσει ήδη μια συσκευή, μπορούν να την αντικαταστήσουν με άλλη. Αναλυτής της IBK Securities στη Σεούλ δηλώνει στο Bloomberg πως το πρόβλημα με τις μπαταρίες που αναφλέγονται αφορά περίπου ένα εκατομμύρια Note 7, από τα οποία 600.000 smartphone έχουν διατεθεί εκτός Ν.Κορέας.
Νωρίτερα την Τετάρτη η Samsung έκανε γνωστό ότι σταματά τη διάθεση του Note 7 στις τρεις μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών της Ν.Κορέας και ότι η κυκλοφορία του σε άλλες αγορές θα καθυστερήσουν -προηγουμένως είχε ανακοινώσει καθυστέρηση για διαφορετικό όμως λόγο: την υπερβάλλουσα ζήτηση όπως αυτή καταγράφηκε από τις προπαραγγελίες ανά τον κόσμο.
Το Galaxy Note 7 έχει κυκλοφορήσει στη Νότια Κορέα και στις ΗΠΑ και σε 10 συνολικά χώρες.
Νωρίτερα, τo Samsung Galaxy Note 7 είχε λάβει εξαιρετικά επαινετικές κριτικές, είχε χαρακτηριστεί «το καλύτερο smartphone», κριτικές που επισκιάζονται πλέον από τα εκρηκτικά βίντεο στο YouTube.
Εν τω μεταξύ, στις 7 Σεπτεμβρίου η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iPhone 7.
Reuters,tech.in.gr
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα
- «Κοκουσόμπι», ακραία ζέστη πλήττει την Ιαπωνία – Ένας νεκρός, ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία
- Φοιτητική στέγη: Ξέφρενες αυξήσεις – Πού φτάνουν τα ενοίκια [πίνακες]
- Όταν ακόμη και ο Μέσι δεν μένει στο απυρόβλητο…
- Τραγωδία στο Μάτι: Εκδηλώσεις μνήμης για τα οκτώ χρόνια από τη φονική πυρκαγιά
- Ο Τραμπ επιδιώκει να αλλάξει τον χάρτη της Μέσης Ανατολής – Συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία για τα πυρηνικά


