Ο Ορλάντο Μπλουμ, η Μαλίν Άκερμαν, ο Ντέιβ Φράνκο και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί εμφανίζονται στο νέο teaser τρέιλερ και σε φωτογραφίες, για την επερχόμενη κωμική σειρά ανθολογίας του Τζο Σουάνμπεργκ, Easy.
Το Εasy θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου, στο Netflix και θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, σε σενάριο και σκηνοθεσία Σουάνμπεργκ. Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Ορλάντο Μπλουμ, Μαλίν Άκερμαν, Μαικλ Τσέρνους, Μαρκ Μάρον, Κίρσι Κλέμονς, Ελίζαμπεθ Ρίζερ, Γκούγκου Μπάθα-Ρο, Τζέικ Τζόνσον, Άγια Κας, Ντέιβ Φράνκο, Τζέιν Ανταμς, Χανιμπαλ Μπιουρές, Έμιλι Ραταϊκόφσκι, Ασλιίν Ντερμπεζ, Μαρίσιο Οκμαν, Τζάκαλιν Τομπόνι, Ζάζι Μπιτζ και Εβαν Τζόνικεϊτ.
Η σειρά ακολουθεί διάφορους χαρακτήρες του Σικάγο, καθώς αναζητούν να βρουν κάτι, στο σύγχρονο λαβύρινθο της αγάπης, του σεξ, της τεχνολογίας και του πολιτισμού.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.