Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαδικτυακό «Ταξίδι στον Αξιό» από μεταπτυχιακή φοιτήτρια

Διαδικτυακό «Ταξίδι στον Αξιό» από μεταπτυχιακή φοιτήτρια

«Εισιτήριο» για ένα διαδραστικό ταξίδι, στην προστατευόμενη περιοχή του ποταμού Αξιού, προσφέρει διαδικτυακό ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε από τη μεταπτυχιακή φοιτήτρια της Σχολής Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, Λία Παπαδράγκα, με στόχο να συστήσει στο κοινό μια περιοχή μεγάλης σημασίας για τη βιοποικιλότητα -αλλά και για τους ανθρώπους. Σύμφωνα με το «σενάριο» στο www.taxidistonaxio.gr, ο χρήστης […]

«Εισιτήριο» για ένα διαδραστικό ταξίδι, στην προστατευόμενη περιοχή του ποταμού Αξιού, προσφέρει διαδικτυακό ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε από τη μεταπτυχιακή φοιτήτρια της Σχολής Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, Λία Παπαδράγκα, με στόχο να συστήσει στο κοινό μια περιοχή μεγάλης σημασίας για τη βιοποικιλότητα -αλλά και για τους ανθρώπους.

Σύμφωνα με το «σενάριο» στο www.taxidistonaxio.gr, ο χρήστης αναλαμβάνει το ρόλο του δημοσιογράφου που εξερευνά την περιοχή για να ανακαλύψει θέματα που θα ενδιαφέρουν το κοινό της εφημερίδας του. Πέρα από αυτό το φανταστικό σενάριο, που εισάγει τον χρήστη σε ένα παιχνίδι ανακάλυψης, όλες οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο διαδραστικό ντοκιμαντέρ, και τα πρόσωπα που παρουσιάζονται, είναι αληθινά.

Ο διαδικτυακός επισκέπτης βλέπει να ξεδιπλώνονται μπροστά του τοπία εξαιρετικής ομορφιάς από περιοχές απρόσιτες στον περισσότερο κόσμο, παρότι πρόκειται για έναν τόπο που βρίσκεται τόσο κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Μεταξύ των προσφερόμενων πληροφοριών, μπορεί να επιλέξει αυτές που τον ενδιαφέρουν περισσότερο, να δει ολόκληρο το έργο ή μέρος αυτού και να επιστρέψει, εάν θέλει, για να δει το υπόλοιπο.

Το «Ταξίδι στον Αξιό» δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής της Θεσσαλονίκης artcut film & video productions.

ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024