Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Μάμε Τιάμ, αφού ο «δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου παίκτη από τη Γιουβέντους με τη μορφή δανεισμού, ενώ δικαίωμα αγορά την επόμενη σεζόν.
Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Μάμε Τιάμ, αφού ο «δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου παίκτη από τη Γιουβέντους με τη μορφή δανεισμού, ενώ δικαίωμα αγορά την επόμενη σεζόν.
Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάμε Τιάμ από την Γιουβέντους με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με δικαίωμα αγοράς την επόμενη σεζόν. Ο παίκτης θα φορά την φανέλα με το νούμερο.
Ο Μάμε Μπάμπα Τιάμ γεννήθηκε στην πόλη Νγκουιντίλε της Σενεγάλης στις 9 Οκτωβρίου του 1992 και έφυγε σε νεαρή ηλικία για την Ιταλία. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία Real San Marco της Βενετίας και στην συνέχεια εντάχθηκε στα Τμήματα Υποδομής της Τρεβίζιο. Στην συνέχεια μετακόμισε στο Μιλάνο και την Ίντερ, ενώ την σεζόν 2009-10 έπαιξε δανεικός στην δεύτερη ομάδας της Σασουόλο. Το επαγγελματικό του ντεμπούτο το έκανε με την φανέλα της Αβελίνο στην Serie C, ενώ την σεζόν 2012-13 έπαιξε στην ίδια κατηγορία για την Σάουθ Τιρόλ.
Τον Ιούλιο του 2013 τον απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή η Βίρτους Λαντσιάνο στην οποία έμεινε για δύο σεζόν αφήνοντας καλές εντυπώσεις, μετρώντας 12 γκολ σε 58 συμμετοχές στην Serie B. Το καλοκαίρι του 2015 η Γιουβέντους πλήρωσε 800.000 ευρώ και απέκτησε τα δικαιώματά του.
Οι θέσεις ξένων της Γηραιάς Κυρίας ήταν δεσμευμένες έτσι ο Σενεγαλέζος εξτρέμ παραχωρήθηκε δανεικός στην Ζούλτε Βαρεγκέμ. Ο Τιάμ συνέβαλε τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία της Ζούλτε στο βελγικό πρωτάθλημα, με 9 γκολ σε 29 συμμετοχές και την βοήθησε να καταλάβει την 6η θέση.
Ο δανεισμός ολοκληρώθηκε και επέστρεψε στην Γιουβέντους, την οποία ακολούθησε σε μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας, πριν υπογράψει στον Δικέφαλο και γίνει ο πρώτος παίκτης από την χώρα του που θα φορέσει την Ασπρόμαυρη φανέλα».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.