Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοινώθηκε από την Άρσεναλ ο Λούκας Πέρεθ

Ανακοινώθηκε από την Άρσεναλ ο Λούκας Πέρεθ

Κάτοικος Λονδίνου θα είναι πλέον ο Λούκας Πέρεθ. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ, καθώς οι «κανονιέρηδες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού από τη Λα Κορούνια. Ο 27χρονος άσος σημείωσε την παρελθούσα σεζόν 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την «Ντέπορ» που κατετάγη 15η στο ισπανικό πρωτάθλημα. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται ένα σερί επτά γκολ σε επτά διαδοχικά παιχνίδια, με το οποίο ισοφάρισε το ρεκόρ του παλαίμαχου Βραζιλιάνου επιθετικού της Λα Κορούνια, Μπεμπέτο.

Κάτοικος Λονδίνου θα είναι πλέον ο Λούκας Πέρεθ. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ, καθώς οι «κανονιέρηδες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού από τη Λα Κορούνια.

Ο 27χρονος άσος σημείωσε την παρελθούσα σεζόν 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την «Ντέπορ» που κατετάγη 15η στο ισπανικό πρωτάθλημα. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται ένα σερί επτά γκολ σε επτά διαδοχικά παιχνίδια, με το οποίο ισοφάρισε το ρεκόρ του παλαίμαχου Βραζιλιάνου επιθετικού της Λα Κορούνια, Μπεμπέτο.

Σύμφωνα με τον προπονητή του λονδρέζικου συλλόγου, Αρσέν Βενγκέρ, ο Λούκας, ο οποίος σημείωσε το νικητήριο γκολ στη νίκη 2-1 επί της Εϊμπάρ για την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος, ταιριάζει στο παιχνίδι της Άρσεναλ που βασίζεται στην κατοχή της μπάλας.

«Δεν είναι μόνο ένας σκόρερ, είναι ένας ποδοσφαιριστής που συνδυάζεται καλά με τους συμπαίκτες του, ο οποίος μπορεί να δώσει την τελική πάσα και έχει καλά τρεξίματα» δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός στην ιστοσελίδα του συλλόγου και συμπλήρωσε: «Διαθέτει καλό «μάτι» για γκολ και είχε μια εκπληκτική σεζόν την περυσινή χρονιά».

Δεν ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας, ωστόσο τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Άρσεναλ κατέβαλε περίπου 17,1 εκατομμύρια λίρες (περίπου 20,1 εκατομμύρια ευρώ) για τον Ισπανό.

Ο Λούκας άρχισε την επαγγελματική καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες της Ράγιο Βαγεκάνο, της ουκρανικής Καρπάτι Λβιβ και του ΠΑΟΚ. Τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στη Λα Κορούνια με τη μορφή του δανεισμού από τον «Δικέφαλο» του βορρά, ενώ το 2015 η ισπανική ομάδα τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή από τους Θεσσαλονικείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Λονδρέζοι βρίσκονταν σε αναζήτηση επιθετικού στην τρέχουσα περίοδο, ωστόσο ο Τζέιμι Βάρντι τους… αγνόησε και ανανέωσε τη συνεργασία του με την πρωταθλήτρια Λέστερ, ενώ η Λιόν απέρριψε την πρόταση της Άρσεναλ για τον Αλεξάντρ Λακαζέτ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024