Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai i30 N 2018: Στη Νέα εποχή επιδόσεων

Hyundai i30 N 2018: Στη Νέα εποχή επιδόσεων

Οι Κορεάτες προετοιμάζουν το δικό τους brand επιδόσεων με τα διακριτικά N, η κορυφαία έκφραση του οποίου θα αποτυπωθεί, αρχικά στη νέα γενιά του i30.

Η κορεατική φίρμα συνεχίζει την εξέλιξη της ισχυρότερης εκδοχής του i30 με τα διακριτικά N η οποία προσφέρει για ακόμα μία φορά τον εαυτό της στο φωτογραφικό φακό.

Αν και το καμουφλάζ καλύπτει το σύνολο των επιφανειών του i30, μια πιο ενδελεχής παρατήρηση αποκαλύπτει την αιχμηρότερη αισθητική των κεντρικών φωτιστικών σωμάτων αλλά και ένα σετ LED ημέρας τοποθετημένων χαμηλότερα, ενώ στο πίσω τμήμα, διακρίνεται ξεκάθαρα το σχήμα των φωτιστικών σωμάτων αλλά κυρίως, η διπλή απόληξη του συστήματος εξαγωγής που σηματοδοτεί την ταυτότητα της έκδοσης.

Επιπλέον, πίσω από τους τροχούς διακρίνεται ένα αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης, ενώ τις προδιαγραφές της έκδοσης αναμένεται να συμπληρώσει μια τροποποιημένη και χαμηλότερη ανάρτηση με διάταξη πολλαπλών συνδέσμων στον πίσω άξονα η οποία θα εξασφαλίσει στο i30 N μια αναλόγως σπορ οδική συμπεριφορά.

Επίκεντρο για όλες τις παραπάνω αλλαγές και μεταβολές θα αποτελέσει ένας turbo τετρακύλινδρος κινητήρας 2,0 λίτρων η ισχύς του οποίου, όπως έχει αφήσει να εννοηθεί η κορεατική φίρμα μέσω teaser θα ξεπεράσει τους 260 ίππους προσφέροντας παράλληλα 310 Nm ροπής.

Ο κινητήρας αναμένεται να συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ενώ σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να προστεθεί και μια αυτόματη επιλογή.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024