Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Πέθανε ο 10χρονος αδελφός του «αγοριού στο ασθενοφόρο»

Ο Άλι, ο 10χρονος αδελφός του 5χρονου Ομράν, του αγοριού στο ασθενοφόρο που η φωτογραφία του έκανε τον γύρο του κόσμου μετατρέποντάς τον σε σύμβολο της φρίκης στο Χαλέπι, έχασε τη ζωή του από τη βόμβα που τραυμάτισε και τον μικρό Ομράν. Σύρος ακτιβιστής σημειώνει: «Καμία ιστορία στη Συρία δεν έχει χαρούμενο τέλος», τονίζοντας ότι μπορεί ο Ομράν να έγινε σύμβολο, αλλά ο Άλι είναι η πραγματικότητα.

Ο Άλι, ο 10χρονος αδελφός του 5χρονου Ομράν, του αγοριού στο ασθενοφόρο που η φωτογραφία του έκανε τον γύρο του κόσμου μετατρέποντάς τον σε σύμβολο της φρίκης στο Χαλέπι, έχασε τη ζωή του από τη βόμβα που τραυμάτισε και τον μικρό Ομράν.

Τη στιγμή της επίθεσης, ο Άλι Ντακνίς δεν βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τον αδελφό του, αλλά έπαιζε στον δρόμο με τους φίλους του.

Διαβάστε επίσης

Την ώρα που ο Ομράν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας γλίτωναν με ελαφρά τραύματα, ο 10χρονος Άλι δεν ήταν τόσο τυχερός. Τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει ο Guardian, το Σάββατο έγινε γνωστό ότι ο Άλι υπέκυψε στα τραύματά του τρεις ημέρες μετά τον βομβαρδισμό.

Ο Κενάν Ραχμάνι, σύρος ακτιβιστής έγραψε σε μήνυμά του στο Διαδίκτυο: «Ο Ομράν έγινε το «παγκόσμιο σύμβολο της συμφοράς στο Χαλέπι» αλλά για τους περισσότερους είναι απλά αυτό – ένα σύμβολο. Ο Άλι είναι η πραγματικότητα: Καμία ιστορία στη Συρία δεν έχει χαρούμενο τέλος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024