Επίτιμος δημότης Αιγιαλείας ο βραβευμένος με Όσκαρ Αλεξάντερ Πέιν
...
Επίτιμος δημότης Αιγιαλείας ανακηρύχθηκε ο ελληνικής καταγωγής Αλεξάντερ Πέιν. Ο Πέιν με καταγωγή από το Αίγιο παρευρέθηκε στην εκδήλωση προς τιμήν του μαζί με την σύζυγό του, Μαρία, μια 27χρονη φιλόλογο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Οινοξένεια 2016», ενώ μετά την εκδήλωση προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα της ταινίας «Πλαγίως» του Πέιν, η οποία έχει έντονη αναφορά στα αμπέλια.
Μιλώντας ελληνικά, ο Κωνσταντίνος Αλέξανδρος Παπαδόπουλος -όπως είναι το πραγματικό του όνομα-, είπε, σχολιάζοντας την πανσέληνο: «Τι ωραίο φεγγάρι. Τι ωραία μουσική. Τι ωραίο βράδυ».
Και πρόσθεσε: «Μιας και για τα τελευταία δέκα χρόνια ήμουν πρεσβευτής των οίνων της Καλιφόρνια και από εδώ και πέρα θα πρεσβεύω τους οίνους της Αιγιαλείας, θέλω να μου προσφέρετε τα τοπικά κρασιά για να γνωρίσω καλύτερα σε τι θα είμαι πρεσβευτής από εδώ και πέρα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
- ΕΝΦΙΑ: Τα δύο «κλειδιά» για φορο-εκπτώσεις
- Το beef του Ράσελ Κρόου με το Gladiator II συνεχίζεται – «Δεν εκτίμησαν την πρώτη ταινία»
- Θέλει τρόπο: Το μυστικό των επιτυχημένων ανθρώπων για να «πιάνουν» τους στόχους τους
- Capital Economics: Οι πέντε κίνδυνοι για την οικονομία το 2026 – Η πραγματική δύναμη ανατροπής
- Πώς η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει την εξυπηρέτηση πελατών
- Παράνομη διακίνηση ζώων συντροφιάς: Πλαστά διαβατήρια, εικονικοί ιδιοκτήτες και 488 υποθέσεις μέσα σε δύο χρόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442