Ο Τσάκωνας εκτός τελικού των 200μ., έξω και ο Γκάτλιν, άνετα ο Μπολτ
Ο Λυκούργος Τσάκωνας το πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό των 200μ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο Έλληνας αθλητής μετείχε στην 3η ημιτελική σειρά του αγωνίσματος και με 20.63 κατετάγη 7ος. Την κορυφαία επίδοση και στις τρεις ημιτελικές σειρές έκανε ο Γιουσέιν Μπολτ με 19.78 που είναι και η τρίτη καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο.
Ο Λυκούργος Τσάκωνας το πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό των 200μ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο Έλληνας αθλητής μετείχε στην 3η ημιτελική σειρά του αγωνίσματος και με 20.63 κατετάγη 7ος.
Την κορυφαία επίδοση και στις τρεις ημιτελικές σειρές έκανε ο Γιουσέιν Μπολτ με 19.78 που είναι και η τρίτη καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο.
Να σημειωθεί ότι αποκλείστηκε και ο Αμερικανός Τζάστιν Γκάτλιν, ο οποίος τερμάτισε 3ος στην 3η ημιτελική σειρά με 20.13.
«Ένιωθα ότι ήμουν σε καλή κατάσταση, αλλά δεν τα κατάφερα. Αν είχα άλλο διάδρομο τα πράγματα θα ήταν ίσως διαφορετικά, αλλά έτσι είναι η κατάσταση. Είχα άλλες προσδοκίες για τον εαυτό μου, αλλά ο αθλητισμός έχει περισσότερες λύπες παρά χαρές», είπε ο Τσάκωνας μετά την κούρσα του.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.