Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτορεπορτάζ: Γάμος έκπληξη στην πτήση Βιέννη - Αθήνα

Φωτορεπορτάζ: Γάμος έκπληξη στην πτήση Βιέννη – Αθήνα

Θα μπορούσε να αποτελέσει τον ρομαντικό επίλογο ενός θυελλώδους έρωτα σε ταινία. Μοιάζει αδύνατο, είναι όμως αληθινό. Παραμυθένιος γάμος τελέστηκε στον αέρα, όταν ένα ζευγάρι παντρεύτηκε σε...αεροπλάνο που πετούσε από την Βιέννη στην Αθήνα.

Θα μπορούσε να αποτελέσει τον ρομαντικό επίλογο ενός θυελλώδους έρωτα σε ταινία. Μοιάζει αδύνατο, είναι όμως αληθινό. Παραμυθένιος γάμος τελέστηκε στον αέρα, όταν ένα ζευγάρι παντρεύτηκε σε…αεροπλάνο που πετούσε από την Βιέννη στην Αθήνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν φίλη της νύφης της ζήτησε να την ακολουθήσει σε υποτιθέμενο επαγγελματικό ταξίδι. Η Νάταλι Έιχε, μοντέλο από την Εσθονία, αποδέχθηκε την πρόταση χωρίς να γνωρίζει πόσες εκπλήξεις θα συναντούσε στην πορεία της.

Κατευθυνόμενη προς την είσοδο του αεροδρομίου ένας άνδρας με κόκκινα μπαλόνια την πλησίασε. Όταν μπήκε η Νάταλι στο αεροδρόμιο, το προσωπικό τής ευχήθηκε να έχει μια «υπέροχη πτήση» και λίγο πριν ανοίξει η πόρτα του αεροπλάνου οργανοπαίχτες βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή για να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου.

Όπως επισήμανε στο in.gr η Μαρία Κατσούλη, που επέβαινε στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, ο πιλότος καλωσόρισε τους επιβάτες αναφερόμενος σε μια ιδιαίτερη πτήση και στη φράση, που αγαπήθηκε από γενιές και γενιές, love is in the air.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης μια χορωδία άρχισε να τραγουδά το Marry You του Μπρούνο Μαρς και ο γαμπρός, Γιούργκεν Μπόγκνκερ, δεν άργησε να γονατίσει μπροστά στην Νάταλι ζητώντας της να γίνει σύζυγός του. Εκείνη εμφανώς συγκινημένη, είπε το «ναι».

Όπως φάνηκε, ο γαμπρός είχε «ντύσει» με φαντασία την κάθε λεπτομέρεια. Οι στενοί φίλοι και γονείς της Νάταλι βρίσκονταν στο αεροπλάνο, χωρίς όμως εκείνη να τους έχει αντιληφθεί πριν από την πρόταση γάμου.

Παρόλο που οι πολύμηνες προετοιμασίες έλειπαν, το νυφικό περίμενε την νύφη, την οποία περιποιήθηκαν οι αεροσυνοδοί, φροντίζοντας το μακιγιάζ και την κόμμωσή της.

Βιολιστές βρίσκονταν στο πλευρό του ζευγαριού όπως και μια εκπρόσωπος του δήμου της Βιέννης. Η Νάταλι και ο Γιούργκεν βρέθηκαν στον αέρα παντρεμένοι. Τούρτα σε σχήμα καρδιάς και σαμπάνια μοιράστηκαν στους επιβάτες που μαζί με το ζευγάρι βίωσαν μια διαφορετική εμπειρία.

Ελισάβετ Σταμοπούλου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024