Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανικός στην Κυανή Ακτή εξαιτίας κρότων, αρκετοί ελαφρά τραυματίες

Πανικός στην Κυανή Ακτή εξαιτίας κρότων, αρκετοί ελαφρά τραυματίες

Δυνατοί κρότοι που ακούστηκαν το βράδυ στο γαλλικό Ζουάν-Λε-Πα της Κυανής Ακτής προκάλεσαν τέτοιο φόβο στους θαμώνες νυχτερινών μαγαζιών που στον πανικό που προκλήθηκε τραυματίστηκαν ελαφρά «δεκάδες άτομα» -περίπου 40, σύμφωνα με τις αναφορές. Τα περιστατικά εξετάζονται και φαίνεται πως το χάος ξεκίνησε από κροτίδες που έριξαν άγνωστοι από αυτοκίνητο.

Δυνατοί κρότοι που ακούστηκαν το βράδυ στο γαλλικό Ζουάν-Λε-Πα της Κυανής Ακτής προκάλεσαν τέτοιο φόβο στους θαμώνες νυχτερινών μαγαζιών που στον πανικό που προκλήθηκε τραυματίστηκαν ελαφρά «δεκάδες άτομα» -περίπου 40, σύμφωνα με τις αναφορές.

Τα περιστατικά εξετάζονται και φαίνεται πως το χάος ξεκίνησε από κροτίδες που έριξαν άγνωστοι από αυτοκίνητο.

Επίκεντρο ήταν περιοχή με νυχτερινά μαγαζιά που, εξαιτίας της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου, ήταν γεμάτη κόσμο το βράδυ της Κυριακής. Όταν ακούστηκαν οι κρότοι στο δρόμο, οι θαμώνες που κάθονταν στα εξωτερικά τραπέζια προσπάθησαν να διαφύγουν προς κάθε κατεύθυνση.

Η περιοχή ερήμωσε μέσα σε μερικά λεπτά και το τοπίο είχε γεμίσει με αναποδογυρισμένα τραπέζια, καρέκλες και κάθε άλλους είδους αντικείμενο. Η Πυροσβεστική επιβεβαίωσε πως αρκετοί τραυματίστηκαν ελαφρά, χωρίς ωστόσο να δίνει ακριβή αριθμό.

Η αστυνομία εξετάζει τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του περιστατικού και, αν όντως τελικά επρόκειτο για κροτίδες από αυτοκίνητα, ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024