Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελπίδες τελικού για Πλατανιώτη / Παπάζογλου στη Συγχρονισμένη

Ελπίδες τελικού για Πλατανιώτη / Παπάζογλου στη Συγχρονισμένη

Βάσιμες ελπίδες για την είσοδό τους στον τελικό του «ντουέτου» στο ελεύθερο της συγχρονισμένης κολύμβησης έχουν οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες, Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Εβελίνα Παπάζογλου, καθώς το απόγευμα της Κυριακής πλασαρίστηκαν στην πρώτη 10άδα με 86.100 βαθμούς! Ο προκριματικός ολοκληρώνεται την Δευτέρα (17:00) με το τεχνικό πρόγραμμα και στη συνέχεια τα δώδεκα καλύτερα ζευγάρια, με βάση συνολική βαθμολογία, θα περάσουν στον τελικό της Τρίτης.

Βάσιμες ελπίδες για την είσοδό τους στον τελικό στο «Nτουέτο Ελεύθερο» της συγχρονισμένης κολύμβησης έχουν οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες, Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Εβελίνα Παπάζογλου, καθώς το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα προκριματικά που τους απέφερε 86.100 βαθμούς!

Ετσι, κατέλαβαν τη 10η θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα του προκριματικού στο ντουέτο, με το οποίο άρχισε την Κυριακή η συγχρονισμένη κολύμβηση στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Το ελληνικό «δίδυμο» βαθμολογήθηκε με 86.1000 και έμεινε οριακά πίσω από τις Γαλλίδες Οζ/Κρετιέν (86.8667) και τις Αμερικανίδες Αλβαρεζ/Κορόλεβα (86.4333), στη «μάχη» που δίνει για να πλασαριστεί στην πρώτη οκτάδα.

Ο προκριματικός ολοκληρώνεται την Δευτέρα (17:00) με το τεχνικό πρόγραμμα και στη συνέχεια τα δώδεκα καλύτερα ζευγάρια, με βάση συνολική βαθμολογία, θα περάσουν στον τελικό της Τρίτης.

Εκεί μεταφέρουν τη βαθμολογία του τεχνικού προγράμματος και εκτελούν ξανά το ελεύθερο, για να προκύψει η τελική κατάταξη.

Σε τροχιά πρόκρισης στον τελικό του ντουέτου βρίσκονται και οι άλλες δύο Ελληνίδες που συμμετέχουν στον αγώνα.

Οι αδελφές Αλεξανδρή (Αννα-Μαρία και Ειρήνη-Μαρίνα), οι οποίες αγωνίζονται με τα χρώματα της Αυστρίας, πήραν τη 12η θέση με 85.2667β. και, εφόσον τη διατηρήσουν και αύριο, θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Οι Ρωσίδες Ναταλία Ιστσένκο και Σβετλάνα Ρομάσινα, οι οποίες είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί του αγωνίσματος, πήραν την πρώτη θέση με 98.0667β., ακολουθούμενες από τις Κινέζες Σουετσέν Χουάνγκ/Γουενγιάν Σουν (96.0667β.) και τις Γιαπωνέζες Γιουκίκο Ινούι/Ρισάκο Μιτσούι (94.4000β.).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024