Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι αποκαλύψεις της Κορακάκη και το ατύχημα με το μηχανάκι

Οι αποκαλύψεις της Κορακάκη και το ατύχημα με το μηχανάκι

Η «χρυσή» Αννα Κορακάκη αφού αρχίζει να συνειδητοποιεί πως είναι στην κορυφή του Ολύμπου, αρχίζει, ταυτόχρονα, σιγά-σιγά να ξετυλίγει το κουβάρι των δυσκολιών τα τελευταία χρόνια στην προετοιμασία της. «Μέχρι να πάρω την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Νέων (2014) και να μας δώσει ρούχα η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αγόραζα μπλούζες και τύπωνα την ελληνική σημαία», δήλωσε στην εφημερίδα «Καθημερινή», ενώ ο πατέρας της αποκάλυψε μια.. παραλίγο μοιραία ιστορία: «Στις 16 Ιουλίου η Άννα έπεσε από το μηχανάκι και πόναγε παντού. Το αριστερό χέρι δεν κινείτο. Μόνο το δεξί, αυτό που ρίχνει, δεν είχε πάθει ούτε γρατζουνιά».

Η «χρυσή» Αννα Κορακάκη αφού αρχίζει να συνειδητοποιεί πως είναι στην κορυφή του Ολύμπου, αρχίζει, ταυτόχρονα, σιγά-σιγά να ξετυλίγει το κουβάρι των δυσκολιών τα τελευταία χρόνια στην προετοιμασία της.

Η νεαρή πρωταθλήτρια, σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «Καθημερινή», αποκάλυψε πως πριν μερικά χρόνια η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δεν της πρόσφερε ούτε τα ρούχα για να αγωνιστεί σε αγώνες, με αποτέλεσμα να αγοράζει εκείνη δικό της εξοπλισμό και να τυπώνει πάνω την ελληνική σημαία!

«Μέχρι να πάρω την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Νέων (2014) και να μας δώσει ρούχα η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αγόραζα μπλούζες και τύπωνα την ελληνική σημαία, ώστε να φοράω τα χρώματα της χώρας μου στον αγώνα», δήλωσε και σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση η αδιαφορία των υπευθύνων.

Στο μεταξύ, ο πατέρας και προπονητής της Άννας αποκάλυψε στην εφημερίδα την ιστορία που παραλίγο να της στερήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες:

«Ήταν 16 Ιουλίου και είχαμε πάει για προπόνηση. Η Άννα μού ζήτησε να οδηγήσει το μηχανάκι και της είπα να μην το κάνει γιατί σε μία βδομάδα φεύγαμε. Είναι όμως ατίθαση.

Μέχρι να μαζέψω τα πράγματα, και πριν προλάβω να τη σταματήσω, ανέβηκε επάνω. Άνοιξε απότομα το γκάζι και η μηχανή την πήρε από κάτω. Πάγωσα. Μου φώναζε να σηκώσω τη μηχανή κι εγώ έβλεπα τα αίματα να κυλάνε από τα πόδια της. Δεν μπορούσα να κουνηθώ.

Όταν τη βοήθησα να σηκωθεί πόναγε παντού. Το αριστερό χέρι δεν κινείτο. Μόνο το δεξί, αυτό που ρίχνει, δεν είχε πάθει ούτε γρατζουνιά. Πήγαμε στο νοσοκομείο και, ευτυχώς, δεν είχε σπάσει τίποτα. Ακόμη όλο το σώμα της είναι γεμάτο μώλωπες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024