Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θύμα έκπληξης η Λέστερ, γκέλες οι γηπεδούχοι πλην της Σίτι

Θύμα έκπληξης η Λέστερ, γκέλες οι γηπεδούχοι πλην της Σίτι

Με το... αριστερό μπήκε η πρωταθλήτρια Λέστερ στη νέα σεζόν της Premier League, καθώς ηττήθηκε 2-1 στο «KCOM Στέιντιουμ» από τη «νεοφώτιστη» Χαλ, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της αγωνιστικής περιόδου 2016-17. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λέστερ έγινε η πρώτη κάτοχος του τίτλου στην Premier League που ηττήθηκε στο εναρκτήριο παιχνίδι της για την επόμενη σεζόν. Από εκεί και πέρα, η πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος δεν ήταν καθόλου καλή για τους γηπεδούχους, αφού στα ματς του «κυρίως πιάτου» της 1ης αγωνιστικής οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν, καθώς σε 2 παιχνίδια έφυγαν με το «διπλό», ενώ σε άλλα τρία με το βαθμό της ισοπαλίας. Αντίθετα, η Μάντσεστερ Σίτι με αυτογκόλ του ΜακΝερ, τρία λεπτά πριν το φινάλε, «λύγισε» τη Σάντερλαντ στο «Ετιχαντ».

Με το… αριστερό μπήκε η πρωταθλήτρια Λέστερ στη νέα σεζόν της Premier League, καθώς ηττήθηκε 2-1 στο «KCOM Στέιντιουμ» από τη «νεοφώτιστη» Χαλ, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της αγωνιστικής περιόδου 2016-17.

Οι «τίγρεις» προηγήθηκαν δύο φορές με τα τέρματα των Ντιομαντέ (45+1΄) και Σνόντγκρας (57΄), ενώ το μόνο που κατάφεραν οι «αλεπούδες» του Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν να ισοφαρίσουν προσωρινά με το πέναλτι του Μαχρέζ στο 47΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λέστερ έγινε η πρώτη κάτοχος του τίτλου στην Premier League που ηττήθηκε στο εναρκτήριο παιχνίδι της για την επόμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, η πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος δεν ήταν καθόλου καλή για τους γηπεδούχους, αφού στα ματς του «κυρίως πιάτου» της 1ης αγωνιστικής οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν, καθώς σε 2 παιχνίδια έφυγαν με το «διπλό», ενώ σε άλλα τρία με το βαθμό της ισοπαλίας.

Με αυτογκόλ του ΜακΝερ, τρία λεπτά πριν το φινάλε, «λύγισε» η Σάντερλαντ στο «Ετιχαντ». Η Μάντσεστερ Σίτι έγινε μόλις η 2η ομάδα που κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της στα πρώτα 7 ματς της πρεμιέρας του αγγλικού πρωταθλήματος (2-1), στο ντεμπούτο του Πεπ Γκουαρδιόλα σε επίσημο ματς στον πάγκο των «πολιτών».

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Χαλ-Λέστερ 2-1
(45΄+1 Ντιομαντέ, Σνόντγκρας 57΄- 47΄πεν. Μαχρέζ)

Μπέρνλι-Σουόνσι 0-1
(82΄ Σουόνσι)

Κρίσταλ Πάλας-Γουέστ Μπρομ 0-1
(75΄ Ρόντον)

Εβερτον-Τότεναμ 1-1
(50΄ Μπάρκλεϊ – 59΄ Λαμέλα))

Μίντλεσμπρο-Στόουκ 1-1
(11΄ Νεγρέδο – 67΄ Σακίρι))

Σαουθάμπτον-Γουότφορντ 1-1
(58΄ Ρέντμποντ – 9΄ Καπού)

Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ 2-1
(4΄πεν. Αγουέρο, 87΄αυτ. ΜακΝερ – 72΄ Ντεφόου

Μπόρνμουθ-Μάντσεστερ Γ. 14/08
Αρσεναλ-Λίβερπουλ 14/08
Τσέλσι-Γουέστ Χαμ 15/08

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024