Ρουσόπουλος: Μόνο σε Κονγκό ή Β.Κορέα συναντάμε τέσσερις τηλεοπτικές άδειες
«Τέσσερις μόνο άδειες καναλιών συναντάμε σε χώρες όπως το Τουρκμενιστάν, η Σομαλία, η Σενεγάλη, το Κονγκό και η Βόρεια Κορέα» τονίζει σε άρθρο του ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος, επισημαίνοντας πως ο περιοριστικός αριθμός των τεσσάρων αδειών είναι ο χαμηλότερος στην Ευρώπη και αποκαλύπτει πρόθεση ελέγχου του τοπίου.
«Τέσσερις μόνο άδειες καναλιών συναντάμε σε χώρες όπως το Τουρκμενιστάν, η Σομαλία, η Σενεγάλη, το Κονγκό και η Βόρεια Κορέα» τονίζει σε άρθρο του στην Καθημερινή ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος.
Ο κ. Ρουσόπουλος σημειώνει πως ο περιοριστικός αριθμός των τεσσάρων αδειών είναι ο χαμηλότερος στην Ευρώπη και αποκαλύπτει πρόθεση ελέγχου του τοπίου. Επίσης, υπογραμμίζει ότι η διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών είναι ασύμβατη με τις ευρωπαϊκές οδηγίες.
Ο πρώην υπουργός εκτιμά μάλιστα ότι «το πολυδιαφημιζόμενο σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο της σημερινής κυβέρνησης μυρίζει αστυνόμευση και κρατική ποδηγέτηση συνοδευόμενη από κυνήγι μαγισσών».
«Τα ποιοτικά κριτήρια σε αυτή την πρώτη φάση δεν μπορεί παρά να αναφέρονται στα χαρακτηριστικά των συμμετεχόντων και όχι στο περιεχόμενο του τηλεοπτικού προγράμματος που δεν έχουμε δει ακόμη. Όχι μόνο στην οικονομική τους επιφάνεια, αλλά και στη συμπεριφορά τους στον δημόσιο βίο της χώρας, τη στάση απέναντι στους εργαζομένους για όσους διατηρούν ήδη επιχειρήσεις, αλλά και την εταιρική τους ευθύνη έναντι του κοινωνικού συνόλου» τονίζει.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής